ja sie tylko zastanwia mczemu służy takie robienie z siebie debila???
Kogoś to kreci czy naprawde pisze prace "naukową"???
Pozdrawiam
ja sie tylko zastanwia mczemu służy takie robienie z siebie debila???
Kogoś to kreci czy naprawde pisze prace "naukową"???
Pozdrawiam
heheheh dobry koles....to ciekawe co ja bym musial napisac na forum jak po 150km od kupna alby silnik mi wywalil kopyta???
ale juz jest zdrowy tyle ze zrobilem nim narazie ...150km...mam nadzieje ze nie ostatnie![]()
mimo tego jakbym mial kupowac 2gi raz auto to znowu bym kupil alfe tyle ze teraz bym ja dokladniej zbadal...
Ja się cieszę ,że to nie "nasze" forum. Większość forumowiczów w przypadku podpuszczenia przez tego osobnika pokazało, że ich poziom kulturalny jest na naprawde niskim poziomie. I jak sam podpuszczający stwierdził- w takim wypadku zamiast opanowania i chłodnej konewrsacji z rozmowy wyszło pokrzykiwanie chołoty- wyzwiska i wulgaryzmy...niby alfisci a słoma z butów wyszła bardziej aniżeli niejednemu palącemu gumę golfiarzowi... WSTYD!
Użala się nad soba. Co to kącik zwierzeń???
Nic mu sie w aucie nie stało a płacze. Ja bym mu jeszcze przywalił idiocie jednemu.
Pzdr
Alfa nie dla wszystkich , A ten gość to poprostu Baran , który głupio napewno wygląda :wink:
koledzy powiem tak rozmawiałem z tym człowiekiem przez 2 godziny i wiecie co... zaskoczę was NIC!! koleś to jakiś dziwny typ, który uważa ze alfa to namiastka samochodu i kicz a jak pytam dlaczego to pisze bo ta bez żadnych argumentów. Nic mu sie w samochodzie nie zepsuło ale płacze jak by wydał z 10 tys na naprawę i przeleżał pod samochodem 3 dni przy naprawie...
jednym słowem porażka z kolesiem lepiej nie rozmawiać bo po prostu jak to mawiają:
"z debilem nie dyskutuj bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
ja rozumie każdy ma prawo do własnego zdania ale jak można mówić ze Alfa to awaryjna kupa mimo tego że nie przejechało sie nią nawet 100km i co lepsze nic się w niej nie zepsuło...
jak dla mnie to jest to dopiero głupota... ale cóż kolesiowi można współczuć i tyle jest po prostu niepoważny, ale chyba zaczyna sie zakochiwać w Alfie bo pisze że chce sprzedać ale zdjęć na forum nie rzuci mimo tego, ze już tam niektórzy chcieli ją kupić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: