Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Temat: [156] Progi do wersji przed FL

Użytkownik Romeo Avatar kenobi
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    156 FL 2.4 20V Mjtd

Domyślnie

marekm no wlasnie koledze odstaje cos jak Ty masz, moglbym sie pokusic ze nieco wiecej nawet, jak je wysrodkowal to lipnie nieco wyglada ...

Cytat Napisał marekm Zobacz post
    oryginalne progi są krótsze ze względu na to, że są całością pakietu, w którym są jeszcze plastikowe nadkola,
    mam te progi z Linea Accessori i pasuja bardzo dobrze, od poczatku do konca
    ..... powered by www.cinsoft.pl

stawsz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer27 Zobacz post
    Gdybyś jeszcze potrzebował to ja mam na mojej 156 progi z firmy Plastbike. Pasują dość dobrze (jedynie na rogach musiałem trochę podgrzać przy montażu) a ich zaletą jest fakt, że są minimalnie dłuższe od oryginałów (reszta jest identyczna) i zachodzą na rant błotnika chroniąc lakier. Tutaj masz link do nich http://www.plastbike.pl/ Co do ceny to ja za nie płaciłem wraz z przesyłką około 260 zł.

odświerze kotleta - kolego Belfer27 jestem zainteresowany takimi progami jak ty masz ale jak wchodzę na stronę tego proucenta to nie ma nic wspomniane ze coś produkują do samochodów tylko motory - dzwoniłeś do nich ? lub w jaki inny sposób dowiedziałeś ze mają coś takiego w ofercie? z góry dzikeki za odpowiedż

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał stawsz Zobacz post
    odświerze kotleta - kolego Belfer27 jestem zainteresowany takimi progami jak ty masz ale jak wchodzę na stronę tego proucenta to nie ma nic wspomniane ze coś produkują do samochodów tylko motory - dzwoniłeś do nich ? lub w jaki inny sposób dowiedziałeś ze mają coś takiego w ofercie? z góry dzikeki za odpowiedż
    Do nich dzwoń osobiście pod numer podany na stronie i powiedz, że jesteś z forum. Myślę, że Ci cenę dobrą zrobią i powinieneś być zadowolony.

Voyster
    Gość

Domyślnie

http://allegro.pl/progi-alfa-romeo-1...442333372.html

Co myślicie o tych? Podobają mi się te progi.. tylko pewnie za tą cenę mogę spodziewać się szajsu;/

Użytkownik Romeo Avatar kenobi
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    156 FL 2.4 20V Mjtd

Domyślnie

wg mnie konina straszna, moze tylko oszpecic
    ..... powered by www.cinsoft.pl

Voyster
    Gość

Domyślnie

Zamówiłem z plastbike.pl Z przesyłką wyszło 330. Progi przymierzyłem na aucie i muszę przyznać że są świetnie spasowane na długości. A co najważniejsze chronią błotnik przed tzw "piaskowaniem".