No to poszukaj noclegu dla nasz wszystkich
200
220
250
300
350
400
No to poszukaj noclegu dla nasz wszystkich
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Zlot we wrocku udany to po co zmieniać ? Już nie pamiętam ale osoby którym sie nie podobało to były jakieś nieliczne jednostki. Wszyscy bardzo zadowoleni, macie juz przetarte szlaki wiec ile mniej nerwów was ( jako organizatorów ) bedzie to kosztować. całym sobą podpisuje sie pod wrocławiem.
Co do samego toru to nie jest on jakiś tam rewelacyjny... Przynajmniej nie dla mojego dupowoza - upalone sprzęgło - ale nie będe nafrzekać bo liczy się rywalizacja sportowaNie ukrywam że wolał bym tor gdzie masa auta nie ma takiego znaczenia
gdzie można zpiąć 3 bieg i dac pogonić paru konikom - ehh jakby kielce sie udało zorganizować osobiście zapłacił bym nawet 500 zł za ta przyjemność
I jak rafał wspominał jeśli uda sie w tym roku zlot, zadziała to jak reklama, bedzie wiecej chetnych, może jacyś sponsorzy sie znajda, media zdecydują sie nas pokazać.... Do tego niestety potrzeba czasu i dobrego zlotu - opinie o wrocławiu sami znacie a z radomiem może być róznie. Jak ludzie będą niezadowoleni to cała wasza praca na marne.
---------- Post dodany o godzinie 12:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:55 ----------
a i jeszce jedno. Jakie dokładnie są wymagania co do noclegu ?
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
tylko żeby nie kapało z okna i nie latały niektórym BIAŁE myszki![]()
Mi Wrocek pasi. O ile moje Kochanie nie wymyśli czego innego to się na to piszę. Do sierpnia jeszcze kawał czasu![]()
No nie taki kawał.
Myśle,ze juz pod koniec stycznia zaczniemy zapisy wraz z zaliczkami.
Wszytko zależy od tego gdzie wybierzemy i jak podejdzie do zaliczek właściciel.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Piotrix, ja na pewno przyjadęmusze cię poznac chłopie
polubiłem cie. A że jestem z Wrocka to bede miał blisko
![]()
We Wrocławiu było B.D.
Ja bym był za Toruniem - Warszawa jak się uda czemu nie ale to niczego nie przesadza Kielce - Radom też mi nie zaszkodzą.
Dobrze zmieniać miejsca z uwagi na promocję marki no i dowartościowanie regionu.
Długa prosta - tez nic nie da ale slalomik, płyta poślizgowa a to było widać jak kto jeździ.
nawet Nisan ciała dał hihi.
Ja byłem pierwszy tylko ten sędzia musiał się wtrącić ,że na skróty mógł patrzeć na samoloty w tym czasie, no nie.
KaKa