Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Temat: jaka GTV?

gideon
    Gość

Thumbs down

Cytat Napisał jendriu Zobacz post
    Przy mogilskiej w komisie stoi(stała?) ładna GTV 2.0 TB w wersji CUP z wnętrzem po lifcie, warto oblukać. Ceny i czy jeszcze jest nie znam.

EDIT:
    Oczywiście w Krakowie
    Miałem przyjemność obejrzeć.
    Powiem że przyjemność wątpliwą.
    Primo: że stoi tam chyba wieki,ja ją z rok widzę(tyle się rozglądam za gtv-ką) czy to lato czy zima a gdzieś ma forach czytałem że stoi koło 3 lat ale zapomniałem zapytać kiedy przywieziona,więc nie potwierdzam.
    Secundo: to normalne 2.0 bez tb więc coś koło 160 koni,ile uciekło nie wiem.
    Tertio: styrana trochę i lakier mógłby być w lepszym stanie,siedzenia w melanżu bez napisów alfa romeo,wg mnie takie były ładniejsze,do tego siedzenia cholera wie czym poplamione.Miałem przyjemność oglądać po roztopach i dobrze bo właścicielowi się nie chciało dachu odśnieżyć, uszczelka szyby kierowcy puściła(może z powodu stania w lecie na słońcu,tego nie wiem. No chyba że te plamy ma tapicerce to od wody z dachu,wg mnie w najlepszym razie wymaga generalnego czyszczenia o ile nie wymiany.Siedzenia pół skóra i standardowy problem jak przy skórach i połówkach które oglądałem.Jak się nie chce kierowcy fotela odsuwać(a są dość głębokie) to w większości przypadków i w tym także skóra od strony wsiadającego kierowcy zjechana i wg mnie do regeneracji jak w tym komisowym modelu.
    A na koniec....
    właściciela mocno pogięło,może i ona sprowadzona z Holandii,ale zdecydowanie za 10 latkę,i w tym stanie 25.500 to chyba tylko w erze. Za tyle to można 3 litrówkę albo TB w ładnym stanie znaleźć.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    okolice Wieliczki
    Auto
    AR 159 & Jaguar XF

Domyślnie

Czyli jednak dało jej rady stanie..nawet nie ma sobie co nią głowy zawracać. Z taką ceną to ona postoi aż się rozleci do końca.

gideon
    Gość

Thumbs down

Cytat Napisał jendriu Zobacz post
    Czyli jednak dało jej rady stanie..nawet nie ma sobie co nią głowy zawracać. Z taką ceną to ona postoi aż się rozleci do końca.
    Dokładnie,z tą ceną można się porozglądać za granicą za 4 lata młodszą albo lekko stukniętą GT jeśliby się podobała(akurat mi bardziej się podoba GTV).
    Zważywszy na czas stania,powiedzmy półtora roku... w lecie bywało 40 stopni,stała non stop w pełnym słońcu więc raczej większość uszczelek na szybach,drzwiach etc. jest w stanie hmm kiepskim...
    nie jeżdżona,raz przestawiona na placu ze 3/4 miesiące temu więc nie jeździła,tarcze hamulcowe zardzewiałe ale to nie problem,obawiam się ze układ hamulcowy też może być do roboty,tłoczki,płyn(nie wierzę w idealną szczelność w dziesięciolatce więc może go prawie nie być),pasowałoby generalny przegląd silnika zrobić bo cholera wie co jeszcze się odstało. itp itd....
    wszyscy wiemy że samochód najbardziej się psuje nie jak jeździ tylko jak długo stoi.
    Ad rem... myślę że prędzej pewną kryptę na Wawelu wydzierżawią na drink bar niż że ktoś to kupi za tą kasę.
    No dobra,nie będę tak krytyczny,nie trzeba inwestować w kapcie bo ma gumy wielosezonowe godyear'a bodajże(albo zimowe,nie mogłem doczytać) fajna jest lotka,nie wiem czy dużo 2,0 miało. No i fajne tarcze telefoniczne znaczy oryginalne fele. jak ktoś tyle zapłaci za felgi,lotkę i gumy....