a właśnie jest cicho - hehe
( poprzenia AR - benzynka , nie ma tragedii w odgłosie , za to na stacji jest róznica on - 6,5/100 , benz 10/100 )
ale co by nie pisać
po mojemu kolega powinien się przejechać GT , popatrzeć , posiedzieć itp
sam fakt że z bmw myśli o AR GT to już zastanawiające więc szanse bym koledze dał
Gorzej jak dwumas padnie.
---------- Post dodany o godzinie 00:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:18 ----------
No tu się nie zgodzę, bo to tylko potwierdzenie funkcjonowania idiotycznego stereotypu kierowcy BMW i tego, że są między Bawarczykami i Alfaholikami jakieś animozje. I Alfa, i BMW to bardzo dobre samochody - dość specyficzne marki, które każdy miłośnik motoryzacji potrafi docenić.sam fakt że z bmw myśli o AR GT to już zastanawiające więc szanse bym koledze dał
Ja bym się za takie E46 nie obraził, a zdecydowanie bliżej mi sercem do włoskiej motoryzacji.![]()
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Bocian zdejmij klapki z oczu i nie myśl subiektywnie
Obie marki mają równie liczne grupy fanów. BMW zostało "zburaczone" przez nagły import samochodów i przystępność cenową - ludzie zdawali prawko i kupowali E36 za dychacza.
Alfę od podobnego losu uratowały stereotypy o awaryjności...
każesz mi zdjąć klapki a sam piszesz o "zburaczeniu" = ja nic takiego nie pisałem - czyli to ja nie mam tych klapek
...
( dopisałem "chyba" bo nie mam pojęcia jak czuje się ktoś idący do bmw / z których 80% należy do idiotów i przez to te dobre 20 % jest postrzegane tak jak te 80 % idiotów )
sebot - no dokładnie " specyficzne marki i specyficzny odbiorca i to mnie właśnie troszkę zastanawia w przypadku kolegi z bmw i dla tego wydaje mi się że jednak nie jest jednym z tych 80%
człowiek jest człowiek a auto to tylko dodatek
Ja to napisałem w "" - niech każdy nazywa sobie to zjawisko jak chce![]()
Akurat dwumas w 1.9 jest bardzo trwaly. Gorzej ze sprzeglem.
---------- Post dodany o godzinie 09:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:17 ----------
Malo prawdopodobne i nie powinno byc, bo 90 kilka % Q2 ma 150 PS.
---------- Post dodany o godzinie 09:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:18 ----------
Ten sam proces czeka 156, a wg mnie juz sie zaczal. Niechybnym znakiem sa spojlery, ktorych szczyt przekracza wysokosc dachu![]()
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
o jaki patent z tylna szyba Ci chodzi??
moze pomyliłes z opuszczaniem w drzwiach??
ja w kazdym badz razie żałuje ze nie kupiłem V6, robie GT do 10kkm rocznie i wydatek na pb nie zrobił by dziury w budzecie domowym, nie przeszkadza mi dzwiek diesla, ale jak sie ich słucha w pracy przez 5 dni w tyg to mam dosyc.
kolego nie bierz 3,2 w benzynie wg testu elastyczność na 4, 5 i 6 biegu jest mniejsza niż w dieslu lepiej przyśpiesza na wyższych biegach niż benzyna a spalanie mojej GT przy cięższkiej nodze to koło 7,5 litra. Poniżej zamieszczam linki
http://www.autocentrum.pl/oceny/alfa...owcy-652927171
http://www.auto-motor-i-sport.pl/tes...test-2175.html