Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
czyli dominują propozycje trzy:
1) elektrownia rybnik
2) parking na pks-ie
3) stara zajezdnia
Ja jestem za numerem 1 i 3 ;] ze względu na to, że można by ewentualnie grilla rozpalić bez większych przeszkód.
Na pksie tu może być trochę lipa, na zajezdni spoko a na elektrowni nie wiem bo nie byłem ;] ja się piszę na pewno ;] a oprócz miejsca jakieś zmiany co do terminu czy nadal opcja 2 kwietnia?
Myslałem, co by wpierw wybrac miejsce, a później dac jakis czas np. tydzień na wybranie daty. Widac, że jeszcze niektórzy ze snu zimowego sie nie obudzili![]()
w takim razie pytanie moje jest o Pana Majstra Szefa Koordynatora tego spota jest takie: czy jest jakaś dominująca miejscówka?![]()
Czyli rozumien, że rezygnujemy z wałów?
w sumie to jeśli nikt nie popiera to nie będę się upierał ;P
Zrobimy to może tak, aby ułatwic miejsce wyboru dam wieczorem ankiete z wybranymi miejscami i pomysle, czy gdzies jeszcze dałoby rade. jesli nie ma sprzeciwów to bede działał. Prosze mnie nie nazywac koordynatorem, ja chce rozruszac ten nasz region, bo widze, że dużo ludzi mi macha, a ja nawet nie wiem kto topózniej mysle, kto to mi mógł machac.
Chciałbym, aby każdy sie w to włączyl
Jutro wieczorem bedzie już ankieta w sprawie ewentualnego miejsca spotadamy jeszcze 24h spiochą
![]()
Ostatnio edytowane przez majster ; 21-03-2011 o 21:43
to ja przywioze grilla ;P taki skecz
dobra majster to wrzuć ankietę, zliczymy głosy i będziemy kminić dalej ;]
Jeśli coś by trzeba pomóc przy organizacji to daj mi znać ;]
hejka dobry pomysł z tym spotem a co do miejsca spotkania to dostosuje się do was pozdro
Majster ten region jakiś mały tylko Wodzisław Rybnik i Pawłowice na ostatnim spocie na zajezdni byli różni ludzie zobaczymy może się jeszcze obudzą. A z Rybnika nikt nie zna jakiejś fajnej miejscówki nad morzem rybnickim gdzieś przy wodzie i dużo miejsca na auta kiedyś byłem kilka razy na spacerze na tamie i widziałem takie miejscówki tylko to było dawno.
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km