Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Temat: fotografia motoryzacyjna

Chołys
    Gość

Domyślnie

a mi się wydaję, że to wszystko zależy od upodobać fotografa oraz KLIENTA! Pozatym zawsze wydawało mi się, że o gustach się nie dyskutuje

Chołys
    Gość

Domyślnie

nowa galeria dostępna na stronie.

kilka poglądowych zdjęć:

pozdrawiam

Pitus25
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie gość robi profesjonalne zdjęcia zna się na rzeczy i tyle jeśli uważa że lepiej zrobić foto feli niż opony to niech tak pozostanie

api
    Gość

Domyślnie

Fotki fajne - fakt
    Oceniam na podstawie tych kilku wyżej bo galeria mi nie działa.
    S2000 pierwsze szczególnie urokliwie ujęte.
    Dwie fotki niżej jest Paseo (?), gdzie tło mamy fajne, ale przednie koło wygląda średnio... dlaczego - właśnie przez złamanie tej warsztatowej zasady, o której wspominał kolega. Rutyna to nieuczciwe określenie komentarza, bardziej sprawiedliwie byłoby - doświadczenie, a to nic złego.

Nie znaczy to, że nigdy nie można fotografować bieżnika. Gdy jest na pierwszym planie, można go fajnie ująć (też czasem lubię). Paseo jednak pokazuje, dlaczego z reguły lepiej odwrócić felgę w stronę obiektywu.... mimo wszystko rzemieślnicze uwagi czasami się przydają, co widać na powyższych przykładach

Chołys może nie znał, jeżeli się wśród foto-motoryzacyjnej gawiedzi nie obracał. Jak widać nie przeszkadza mu to w robieniu ciekawych fotek...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia