- pewnie że prosimy o udostępnienie wyników pomiaru, jedna jaskółka wiosny nie czyni.
- z wykresów jakie podał cuoreventi widać że ważne jest tylko aby zakres napięc był poniżej 2.62 V.
- ciekawe czy te moje spostrzeżenia sprawdzą sie na wykresach Jerry858.
- a ja szukam beta testerów z alfą 147 TS oraz 147 JTD bez możliwości domykania szyb, 3 lub 5 drzwiowa nie gra roli.
- wolałbym 5-drzwiowe, bo można wtedy sprawdzić szerszy zakres.
- chciałbym przerobic i przetestować sterowniki szyb w tych autach aby możliwe było domykanie z pilota.
- chetni proszeni o zgłaszanie sie na PW, decyduje kolejność zgłoszeń.
- moduł lub moduły ( dla wersji 5-drzwiowej ) zostaną wymontowane i oddane po przeróbce do testów po 1 dniu.
- oferta ważna dla osób z Wrocławia lub bliskiej okolicy, ponieważ sam musze pomierzyć osobiście jak funkcjonuja dane szyby , aby nie było pretensji i wątpliwości.
- pomiary szyb i montaz / demontaz sterowników będzie wykonywany pod mostem Milenijnym.
- jest taka mozliwość ze przeróbka nie będzie działąć, ponieważ nie wiem czy jest potrzebna procedura Proxy alignment.
( a jak wiadomo w FES-ie 2.7.2 do tej pory ta procedura nie działa poprawnie )
- autor tematu nic o tym nie pisze w końcowych wnioskach.
- a i muszę sie pochwalić że moja 147 ma już wykonane domykanie szyb z przodu i z tyłu.
- testowałem to 3 razy, mam nadzieję że licznik w BC jest ustawiony na 16 lub 24.
--
--