Koledzy pozwolę się wtrącic w ten wątek;P Może wpadniecie jutro do tarnowa na 14 bo mamy złot, a przy okazji może udałoby się np na gokartach posmigacCo Wy na to??
Koledzy pozwolę się wtrącic w ten wątek;P Może wpadniecie jutro do tarnowa na 14 bo mamy złot, a przy okazji może udałoby się np na gokartach posmigacCo Wy na to??
Ja i Trebor będziemy na pewno, tylko nam pasuje gdzieś ok 16. Może na parkingu pod realem i się gdzieś pojedzie. Co wy na to ?
Nie nie, myślałem o spocie w Sączu. Do Tarnowa to raczej nie bo nie mamy za dużo czasu w niedziele.
Zróbmy tak, spotkajmy się o tej 16 pod Tesco. Kolega Belfer będzie tam na zakupach to chociaż tyle zróbmy dla niego żeby już pod ten real nie musiał jechać. Pogadamy i spróbujemy się dogadać na jakiś konkretny spot i wtedy się gdzieś przejedziemy jak zbierzemy więcej aut. Za 2-3 tygodnie ma przyjechać znajomy włoch 166-stką to i jego wyciągne.Bo powiem wam szczerze że odechciewa mi się umawiania na te spoty bo coś kiepsko to wychodzi....
Pasuje?
Jak będzie padać to na podziemnym parkingu.
ok wiec o 16 pod Tesco. Do zobaczenia![]()
A skąd wy będziecie jechać? Może podjade do was i razem pojedziemy? Zawsze to już trzy Alfy.(nie spotykane w Sączu)
Ok. Postaram się być, jak nie to będę pod tesco.
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 14:38 ----------
No i udało się zorganizować drugi spocik w Sączu. Na pierwszym było chyba osiem Alf, na drugim cztery, jak ta tendencja spadkowa się utrzyma to aż strach myśleć co na trzecim będzie............ Mimo to pozdrawiam wszystkich obecnych i mam nadzieje że da się zorganizować trzeci nawet i w tym składzie co dzisiaj, no bo przecież źle nie byłoKto nie był niech żałuje.
Ps. Łukasz zamieść w temacie linka z tą mapką.