a jakbys ocenil nagrzewanie klosza lampy na tych zarowkach? jest ok, czy moze nadmierne? wedlug niektorych zrodel te ge to faktycznie model tozsamy do tungsram bluish![]()
Barwa wydaje się ładna. Ponieważ jeszcze nie testowałem tych żarówek to muszę odwiedzić kiedyś TESCO![]()
Ci ludzie jeżdżą jak szaleni! Ledwo ich wyprzedzam!
Uzależnienia można leczyć... Ale po co, kiedy są przyjemne?
Nie zauważyłem aby klosze nagrzewały się bardziej niż na zwykłych żarówkach, nawet jak są brudne. Sama żarówka z racji barwionego szkła napewno osiąga wyższe temperatury, ale bez przesady. Odbłyśnikom raczej nic nie będzie, to nie żarówki tuningowe jakie widuje się w Tesco półkę obok.
miałem na myśli raczej bardziej tzw. przewatowanie zarowki co w testach AŚ zdarzalo sie ze H7 zamiast 55W potrafila miec 70 a nawet wiecejale biorac pod uwage renome producenta GE/tungsram mysle ze nie bedzie zle, a barwa na zdjeciach wyglada na bardzo fajna czystobiala.
Najdłużej mi wytrzymuje jakiś noname z Auchan za 5zł.
Witam, panowie jezeli szukacie zarowek, ktore naprawde swieca na inny kolor niż żołty rodem z poloneza ( nie mam nic do poldkow) to polecam z czystym sumieniem zarowki bosma serii premium, mialem w hondzie tungsramy i swiecily ladnie na bialo ale te bosmy sa poprostu mega, moje sa nazwy 'blue laser' i swieca na czerwono-zielono-niebieskonaprawde konkret , nie sadzilem, że ze zwyklych zarowek halogenowych mozna takie swiatlo uzyskac...Załącznik 96005Załącznik 96006zdjecia w zaden sposob nie modyfikowane a swiatlo jest jeszcze bardziej 'zywe' na zywo
pozdrawiam
P.S Auto stoi przodem w dołku dlatego tak nisko swiatla swiecą![]()
Ostatnio edytowane przez Jafet ; 17-05-2013 o 12:36
normalnie szok - diagnosta padnie![]()
A niech pada, żarówki mają homologację![]()
szkoda że podczas deszczu w nocy nic nie widac...
miałem kiedys żarówki narva range power white. świeciły mega jasno, bardzo ładna biała barwa naprawdę bardzo podobna do xenonu ale co z tego skoro było ok dopóki nie spadł w nocy deszcz, wtedy masakra, jeździć się nie dało...