no zlotu na pomorzu nie odpuszcze w końcu "rodzinne" strony zacznę mobilizować znajomych na wyjazd
no zlotu na pomorzu nie odpuszcze w końcu "rodzinne" strony zacznę mobilizować znajomych na wyjazd
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
wstępnie się pisze 2 os na pokój 2 osobowy najchętniej i jeszcze nie wykluczone że będę musiał zabrać moje zwierze więc proszę o zorientowanie sie czy istnieje taka możliwość (małe zwierze w klatce - fretka) chociaż będę się starał zostawić znajomym na te parę dni
WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA, KLIMATYZACJA, WULKANIZACJA(WYM.OPON), ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI TEL. 501-545-779
AUTA: jest 147 1,6TS, CHRYSLER 300C
była 145 1,4TS, 156 2,4jtd, 159 SW Ti 2,4 jtdm Q4, 156 2,5 V6
witam Was serdecznie
mam tylko takie pytanie
zlot jest od 22-25
a w planie zlotu są wymienione tylko 3 dni, jak można to
poproszę o pewne wyjaśnienie,
z tego rozumiem, że niedziela już jest takim dniem wolnym
i poświęconym na wyjazd ?? acha no i w cenie są 3 noclegi ??
Pozdrawiam
Andrzej
Mam nadzieję, że w tej setce są dwa miejsca dla PyrekNapisał Piotrek 147
![]()
to tylko dwie Alfy będą pomykac z Poznania ?? :?
taka Wasza liczna grupa tam jest....ogarnijcie sie chłopaki :roll:
ahhha jakbyscie lecieli na zlota przez Słupsk to moglibyscie dołonczyc do nas bo My będziemy cisneli przez Koszalin,,, więc im większa ekipa tym fajniej... :mrgreen:
ahhhha jedno pytanko . dlaczego na stronie alfaclub niema rzadnego info o zlocie ? może i tam by były chętne osoby na ten fajny zlocik :wink:
pozdrawiam
Nie dwie a jednaNapisał KUBAS
(dwie Pyry w jednej Alfie
)
Z Poznania do Gdyni jedziemy przez Bydgoszcz, Świecie :wink:Napisał KUBAS
to w Świeciu my będziemy mogli się spotkać
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Noclegi są w domkach, na parterze pokój z 2 łóżkami a na pięterku pokój z 3 tapczanamiNapisał dobry
także albo szukacie jednej osoby do towarzystwa na piętrze, albo parki na partermyślę, że nie będzie z tym problemu
Jeżeli chodzi o zwierzaczka, to jak nie znajdziecie opiekuna to jak najbardziej zabierajcie na pomorze
w zeszłym roku był piesek
Niedziela jest dniem, w którym część osób wyjeżdża po śniadaniu (Ci, którzy mają najdalej) Dla pozostałych jest to tzw. czas wolny, ale oczywiście nikogo nie zostawimy bez opieki i w razie potrzeby służymy pomysłami na spędzenie czasuNapisał amser_sl
150 PLN to cena, w którą są wliczone 3 noclegi
![]()
Gadać mi tu zaraz kto jeszcze jedzie przez Świecie to podjadę pomachać chusteczką ! Kurczę Ja znowu nie mogę :cry:
AR_33 a nie lepiej jechać przez Piłę i za nią byśmy sie spotkali? Droga nawet krótsza, może nie szybsza, ale po zaszłym roku obwodnica 3-miasta źle mi sie kojarzyJakbby sie udało to byśmy jechali ty Robert, ja i Andrzej ze Słubic
Chyba, że namówisz jeszcze jakąś pyrkę
Kubas przez Słupsk z Poznania raczej troche nie po drodze.
2 opcje trasy, żeby nikomu smutno nie było po drodze
![]()
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70