Panowie Rosik i TomAR - widziałem Wasze Alfy na tej ulicy...![]()
Muszę w końcu wydrukować sobie... :wink: A może wiecie do kogo zwrócić się po imienny wzór ulotki.... był taki temat, jednak mój post przeszedł bez echa...
pozdrawiam
Panowie Rosik i TomAR - widziałem Wasze Alfy na tej ulicy...![]()
Muszę w końcu wydrukować sobie... :wink: A może wiecie do kogo zwrócić się po imienny wzór ulotki.... był taki temat, jednak mój post przeszedł bez echa...
pozdrawiam
do mnie do mnie
tylko prosiłem żeby mi na PW dać swojego maila żebym mógł wysłać wzór!!!
A jak wysłałeś info na PW to sorki - miałem ostatnio przepełnioną skrzynkę i nawet tego nie zauważyłemops:
TomAR pozwoliłem sobie zaciągnąc Twój nr gg do siebie co by informowac Ciebie jak także i innych o lokalnych zlociach spocikach itp itd :mrgreen:
Dzisiaj miałem niesamowitą rozmowę z innym alfistą jeszcze nie zrzeszonym i mogłem mu wręczyc osobiście ulotkę, jak zasugerował to wychodziło na to że zajrzy na forum a jak będzie to się okarze, miejmy nadzieję że się pokaże nie tylko na forum ale również na jakimś spociku. Pozdrawiam Pana ze 145 TD którego spotkałem na Neste ul.Ku Słońcu
Czemu rozmowa niesamowita była?
No właśnie :roll: :?:
A to, to juz inna bajkaPoprostu ktoś inny zaczą rozmowę jako pierwszy, tak zawsze musiałe ja ją zaczynać bo każdy stał z glową spuszczoną na dół i patrzył tylko czy ma powietrze w kołach a podczas rozmowy byli onieśmieleni - tylko niewiem czemu