Zdecydowanie zakupie sztuk 2xA.. elegancja i stylistyka!
- A, 8 GB za 65zł
- B, 16 GB za 107zł
Zdecydowanie zakupie sztuk 2xA.. elegancja i stylistyka!
Widzę że coraz więcej chętnych, a to oznacza że projekt powinien byc puszczony do produkcji!!!
no weekend mnie nie było i rzeczywiście coś się z sondą ruszyłomyślę że w tym tygodniu pomyślimy już o konkretnym zamówieniu
![]()
Zdecydowanie jak coś kupować, to żeby było to praktyczne. Jeśli ktoś chce breloczek to nich go sobie kupi. Ja potrzebuję porządnego pendrive-a dlatego zdecydowanie opcja B. Ciekawe czy projekt ruszy? Ja raczej kupię, ale nigdy nic nie wiadomo;P
ruszczu Alfa 156 3.0 ...
@ Mój ALF
oj flatbeet ty to sie nigdy nie nauczysz ze im wiekszy wybor dajesz tym bardziej po dupie dostajesz nigdy nie nagodzisz wszystkim.a wystarczylo dac dwie rozne obudowy o takich samych pojemnosciach np.6gb i mialbys swiety spokuj bo bylby wybor obudowy a nie pojemnoscidziwie sie ze po dywanikach sie jeszcze nie nauczyles
bo kazdy tylko a czemu takie a nie takie moze czarne z czerwonym a moze czarne z czarnym a moze tak a moze sr.k dobry z ciebie chłopak ale sam sobie troche zycie utrudniasz
![]()
o co k'mon???
Ja bym wybral A jest ladniejszy choc dla zasady wzial bym A i B....
maciekk@ ale mamy już niby 34 osoby chętne na 8GB a że zamówienie jest o 25 to chyba coś sie jednak uda wskóraćsondą chciałem się rozeznać czy jakiekolwiek zainteresowanie w ogóle jest i widzę że jest więc pewnie na dniach ruszymy z zapisami tylko najpierw zakończymy zawieszki 2 turę i dywaniki
potem peny a potem... robie sobie urlop z gadżetami
![]()
Jestem zainteresowany wariantem A