wyczyściłem błąd zniknął. Dziś również wyciągnąłem wkład od przepływki, dokręciłem śruby od puszki i wyczyściłem DOKŁADNIE wkład. Teraz chodzi o wiele lepiej, ale ponieważ długo miałem zamulony samochód to już sam nie wiem czy do tych 1800 obrotów to teraz idzie normalnie czy jeszcze nie ?
Jak jest u Was? jak powiedzmy na 3 biegu zjedziecie do 1000 obrotów i dacie gaz do dechy to bardzo dynamicznie przyśpiesza? czy przyśpiesza tak normalnie a od 1800 jak dochodzi doładowanie z turbiny to czuć że szybciej?
Ciężko to chyba opisać słowami, musiał bym przejechać się sprawną Alfą teraz by porównać...
W piątek jeszcze ściągnę płytę pod silnikiem i obejrzę rurę między turbo a intercoolerem bo widziałem że tam coś się dzieje. W ogóle to ile obrotów macie na biegu jałowym?u mnie jak by za nisko było, jak leciutko dodam gaz to już tak nie telepie autem.
A i jeszcze powiedzcie mi gdzie jest czujnik overboost? Może jakieś zdjęcie bo nie potrafię go znaleźć, a wiem jak wygląda... wiem,że ma być na pasie przednim, ale nie mogę go zlokalizować...