Wydaje mi się że ktoś z tego serwisu trochę ściemnia?! Niby silnik był w porządku,ale się rozsypał... operacja się udała...ale pacjent zmarł...
Wydaje mi się że ktoś z tego serwisu trochę ściemnia?! Niby silnik był w porządku,ale się rozsypał... operacja się udała...ale pacjent zmarł...
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Wiesz jaka była przyczyna rozsypania sie silnika? Trzebabyło ich ciągnąc za jezyk bo to troche dziwne...
Obstawiam kolizję zaworów z tłokami, jako najbardziej prawdopodobny skutek nieopanowania MA przez mechaników.
Ostatnio edytowane przez metan ; 30-07-2011 o 16:05
jakkolwiek nie popieram technologii multiairow to tu chyba wystąpił problem z wyszkolniem załogi serwisu, jak mozna rozj....ć silnik po złożeniu?
Dowiedziałem się że "oberwały się dwa zawory" ... przypuszczam że to już kwestia naszych "specjalistów" , jednak nie przyznają się do tego..
Grunt że założą nowy silnikprzynajmniej będę miał pewność że jest dobrze złożony
![]()
...przez tych samych speców...? ...trochę bym się obawiał?!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
NO tak Ci sami.... ale może dadzą radę ?? to nie powinno być trudne....
a tak apropos.. dali mi teraz MITO zastępcze i powiem Wam że to bardzo sympatyczne autko![]()
Pogratulować serwisowi "mechaników"![]()