Też biorę aparat.
Scuderia, bierz nowy nabytek to zobaczymy jak się spisuje na torzePoza tym co się dziurą przejmujesz, ja tam nie zwracam uwagi na moje marchewkowe pole z tyłu
Muszę tylko tylną klapę wyregulować bo teraz jest totalnie z dupy po moich ostatnich poprawkach
![]()
Ja też biorę aparatI co z tego
![]()
a mnie bierzesz?![]()
Ok, to mamy ustalonej wyjazd razem z Janek z parkingu przy McDonaldzie o 16:00. Trasa S7 - Radom, DK12 - Zwoleń, DK79 - Ożarów, DK74 - Frampol, DW835 - Majdan, DW853 - Suciec. Wg google maps 332km. Myślę, że jak na piątkowe popołudnie, będzie z 4-4,5h jazdy. Jak ktoś widzi to jeszcze inaczej pisać.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
poza tym, że od wjazdu do radomia aż do wyjazdu ze zwolenia będziemy płakać, że tłoczno to wszystko ok. niestety tego nie przeskoczymy także trzeba się przystosować.
Scuderia czym jedziesz??
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Żeby skrócić czas podróży proponuję but w podłodze Wwa-RadomMożna by pojechać na Górę Kawalerię i Kozienice ale tam są lipne drogi i czasowo będzie to samo pewnie.
Trzeba tylko tym dwóm typom z Busso coś odłączyć po cichu żeby za daleko nie uciekli![]()
Może odepniemy im po sondzie lambda?Albo jeszcze lepiej rozszczelnimy dolot
![]()