Sprawdzenie "podbrzusza"?Napisał _zagiel_
Czyli musiałbym poprosić Alfę na kanał?
A o co chodzi z tymi zderzakami i lusterkami? W oryginale było odwrotnie? Zderzaki w kolorze karoserii i czarne lusterka?
Sprawdzenie "podbrzusza"?Napisał _zagiel_
Czyli musiałbym poprosić Alfę na kanał?
A o co chodzi z tymi zderzakami i lusterkami? W oryginale było odwrotnie? Zderzaki w kolorze karoserii i czarne lusterka?
Nie trzeba brać jej na kanał, wystarczy, że położysz się na jakiejś szmacie i zajrzysz pod spód.Napisał r-tea
Co do lusterek, to jak były lakierowane lusterka to i zderzak powinin być również lakierowany![]()
Podnieś dywan w bagażniku, zerknij na mocowanie tylniego zderzaka, złącze pasa tylniego z podłogą bagażnika, we wnęce na koło zwróć uwagę czy zaczep holowniczy nie był wspawany. Pod samochodem zerknij na zamocowanie foteli (podłoga), często skorodowane.
z niecierpliwością czekam na kolejną 33 na forum,sportwagon byłby tym bardziej miło widziany gdyż to rzadkość na naszym forum.
A ja swoją 33 tuninguje:jutro odbieram 2 koła od wulkanizatora i będę miał gotowy komplet felg zostanie mi jeszcze dokupienie jednego pierścienia centrującego ale chyba bez pomocy allegro się nie obędzie gdyż przeleciałem wszystkie sklepy w mieście z asortymentem motoryzacyjnym i w żadnym nie mieli,a bez tego nie chce jeździć:/ no i jeszcze hamulce nam zostaną trzeba je zdecydowanie wzmocnić by były ostrzejsze i bardziej wydajne
Pozdrawiam
ja mialem pare lat temu piekna 33jkeTroszke ja przerobilem, ale to bylo najpiekniejsze autko, wsadzilem do niej sprezyny H&R, nowy piekny lakier perla cos ala wisnia, piekne alusy ahh.. i do tego przejechalem nia 35 tys km bez zadnych napraw, tylko zmienilem sprzeglo i hamluce i olej i to wszystko co zrobilem w ciagu 35 tys km!!
Az zal bylo mi jej sprzedawacale trzeba bylo, wiec sprzedalem, teraz jak bylem na wakacjach w PL to sie dowiedzialem ze koles mial dzwona dosc mocnego
i po aucie
![]()
Nigdy mnie nie zawiodla ! jak by byla na stanie to teraz bym ja odkupil!!