Widzę, że kolego zaczynasz buraczyć z Q4. Jeśli temat podtrzymasz, życzę Ci, aby się zatarła a napęd zastrajkował...
Q4 jest tak rzadkie, że tylko seria została, ewentualnie Zender, każdy tuning to buractwo w całej okazałości...
Widzę, że kolego zaczynasz buraczyć z Q4. Jeśli temat podtrzymasz, życzę Ci, aby się zatarła a napęd zastrajkował...
Q4 jest tak rzadkie, że tylko seria została, ewentualnie Zender, każdy tuning to buractwo w całej okazałości...
pszekonaliście mnie i nie będe nic zmieniał w niej . Będzie orginał tak jak z fabryki . Może nawet lepiej niż z fabryki![]()
brawo![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
przez chwilę pomyślałem, że robi sobie chłopak jaja... ;]
Pod płotem może ktoś zauważył oparta druga alfa 164q4 ale skasowana
a można wiedzieć skąd je nabyłeś?![]()
z Bielska
---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
koledzy kiedy będzie jakiś zlot Alf w tym roku jeszcze . Ja licze że do końca września wyjade już furą
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------
tą alfe kturą robie od nowa posiadam od 2002 rok a tą na częsci kupiłem niedawno w Bielsku znajomy ją miał i niestety curka mu ją rozbiła
ogólnopolski już się skończył, i dopiero w następnym roku będzie. zostają spoty regionalne albo jakoś w połowie września ogólnopolski zlot forza italia pod Wawą
tak chyba czerwona... no ale do rzeczy... stary to co robisz to jest niesamowite , tylko tej maski nie rob ze szklem.. zendery czy speedline twoj wybor ,,,.. moze bys sie pokusil o dokladki zendera( mam taka z przodu u siebie , czekam na progi i tlny zderzak)... ale moze to niektorych razic ze nie oryginal... jeszcze raz gratulacje zapalu ..
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST