No to mnie nie będzie......
No to mnie nie będzie......
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
jak to sobota ...to popołudniu ..by było można zrobić ok.14.00
zrobmy tak umowmy sie wtedy na 11 wazne zeby byla niedziela bo nam wtedy pasuje borsukowi takze niedajmy sie zwariowac ludzom ktorzy pisza ze beda na 100, a bedzie jak w gorzowie tych mamy sprawdzonych i pewnych jak ktos nowy sie pojawi to ekstra. ustawiamy sie wstepnie na 11 wrzesnia godzina 10 pasuje poznaniowi michu i dugi
dlamnie jest ok....tylko w kalendarz paczałem i to w sobote by było ....ja dostosuje sie do was
witam , jak by spocik był w niedziele to postaram sie zjawic . tylko dajcie jakiś adresik bo poznań mam mało oblatany. Był gorzów czas na poznań . pozdrawiam.
tomek ustal wkońcu termin bo ja już nic nie wiem i wiecznie coś zmieniam na alfa clubie. prosze o ostatteczny i nieodwołalny termin wielkimi literami i na czerwono!!
Team Pila mówi głośno i czerwonymi literami......... 11.09.11r. Chyba największej grupie osób pasuje ten termin. Godzina obojętna, jednak proponuje wczesną, będzie więcej opcji. Pozdrawiamy Pyrusów....![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
mi pasuje też 11.09 11.....tylko na którą .....i prosze aby Tomek dał mi sms znać o czasie ...bo ja już uciekam za granice .....pozdrawiam wszystkich
11.09.2011r godzina 10.00
to ost termin i już nie zmieniać. slavol sami jesteście PYRUSY