Witajcie. Ja tez bylem moja 145. Widzialem ciemna 156, biala 159, ciemna 146 Sylvka. Pozdowionka chlopaki.
Witajcie. Ja tez bylem moja 145. Widzialem ciemna 156, biala 159, ciemna 146 Sylvka. Pozdowionka chlopaki.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Mam nadzieję, że teraz w niedzielę już nie będzie tych karuzeli i może uda nam się wszystkie AR-ki postawić obok siebie, bo teraz strasznie porozrzucani byliśmy, co wy na to ????
jestem jak najbardziej zaaanawet lepszy pomysl mam zebysmy sie spotkali przed tym wjazdem tam i razem wjechali. A co do karuzel to dzisiaj wam powiem czy jeszcze stoją bo bede w pobliżu ale mysle ze juz ich nie ma bo widzialem wczoraj ze stały na platanie w Zabrzu.
no i spoko niech się zwijają a z tym spotkaniem w jednym miejscu to masz bardzo dobry pomysł jestem za !!!!!![]()
Na M1 można sie spotkać ale tam juz jest lipapolicaje sa praktycznie od 21 wiec o 1/4 mozna pomarzyc..., ale zawsze wybieramy się na inne miejscowki po spotkaniu na m1, lecimy np na strefe do gliwic choc i tam ostatnio ktos dostal cynk ze wbijaja policemany i zmienilismy na jeszcze inna miejscowke w okolicy (ujową ciemno zero swiatla, tam dorobilem sie po hamowaniu kwadratowego kola ehh.. ) a na M1 to latamy od 23.
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
Aaaa no i jest jeszcze nowa droga na '' Osiedle mlodego górnika''
kurde zapomnialem tam podjechac ale jeszcze jest caly dzien moze dzisiaj skocze tam. a spotkac sie mysle ze mozna np na przeciwko multikina na biedronce okolo 19.
Ostatnio policja nie przyjechala a wyscigów było dosyc duzo . Ale pomysli sie na miejscu co robimy![]()
spoko a co do policji to co nam może zrobić za to że się zbierzemy w grupkę staniemy autami obok siebie i sobie będziemy gadali od tego w końcu jest parking, żeby autami zaparkować a jak ktoś chce się ścigać to przecież nie zrobi tego na parkingu tylko na prostej![]()
Dla wszystkich chetnych - którzy chca byc pod M1 w Zabrzu w niedziele to proponuje spotkac się na parkingu pod Kauflandem o godzinie 20:00, a nastepnie udac sie razem pod M1.
Jak ktos jest chetny to piszcie, zrobimy mała liste. Narazie wraz ze mna bedzie kolega który kupił dopiero co GTVke![]()
Ostatnio edytowane przez kobielczak ; 16-09-2011 o 21:02
miejsce moze byc ale niewiem czy godzina 20 to nie bedzie za pozno lepiej moze 19;30 albo jeszcze troszke wczesniej .
Mi odpowiada 20 ! wczesniej chyba nie ma sensubede na 98% ,do kauflanda mam jakies 46sek
to moze zrobimy te liste zeby wiedziec czy na kogos czekac czy cos ...
1. BajduS