No to jak dziewczyna zobaczy GTV to znowu zacznie mi glowe suszycWolne zalatwione, nie ma bata, ze sie nie pojawie. Jest sens zabierania kompa z vagiem, czy raczej kazdy alfista ma to w przyborniku? Pomyslalem,ze moze ktos chcialby sprawdzic bledy
No to jak dziewczyna zobaczy GTV to znowu zacznie mi glowe suszycWolne zalatwione, nie ma bata, ze sie nie pojawie. Jest sens zabierania kompa z vagiem, czy raczej kazdy alfista ma to w przyborniku? Pomyslalem,ze moze ktos chcialby sprawdzic bledy
Ja jestem otwarty na propozycje spotkania, znajdę to miejsce ;p
Palmiarnia: http://mapa.targeo.pl/Palmiarnia_Zie...51530,51.93880
Chyba że wszyscy są za Tesco??
Wiadomo, wszyscy spotykamy się w jednym miejscu (Tesco lub Palmiarnia) i jedziemy na Ochlę
1. aniol_jojo
2. Biszi
3. criss2007
4. czarna2288
5. daro1906
6. siwy144
7. Kynium8. Torino
9. kenobi
Ostatnio edytowane przez criss2007 ; 06-09-2011 o 17:26
Ok to wezmę kompa, może faktycznie ktoś się skusi, chociaż odrazu mówię,że żaden ze mnie magik - używam FES bardziej z musu niż hobby. Myślę,że Tesco to lepsze miejsce,tym bardziej,że Palmiarnia ostatnio bywa zatłoczona - ale ja mam najmniej do gadania bo jestem "świeżak" na dodatek bez avatara ;p
Na zlocie będe z dziewczyną, która fajnie zareagowała na newsa o spotkaniu:
"W sobote będzie klubowy zlot posiadaczy Alfy w Ochli"
"Ooo to fajnie"
"W sumie będzie 6 członków,jedziesz?"
"6 członków? Nie wiem czy dam radę przyjąć tylu członków na raz"
"o_0"
Hehehe, nie ma to jak męskie poczucie humoru u kobiety![]()
Jeszcze trochę czasu jest, może ktoś się skusi i przyjedzie![]()
No faktycznie, fajną masz dziewczynę Torino
Ja też mam kompa więc jak ktoś chce tyż mogę wziąć (FES). Co do miejsca spotkania, wydaje mi się, że Tesco jest najlepszym rozwiązaniem z racji dużej ilości miejsca na parkingu i łatwości wyjazdu z niego na obwodnicę ZG
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 07-09-2011 o 16:28
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
no to sprawa jasna, do ktorej godziny byscie poczekali na przyjezdnych ?
Torino, dobry poczatek z druga polowka, hahaha ;]
..... powered by www.cinsoft.pl