Czyżbyś to Ty był tym, który nie odpowiada na mrugnięcia światłami? :mrgreen: ŻartujęAle następnym razem zaryzykuj...
Pozdrawiam serdecznie - nie zza kierownicy, za to sprzed kompa - ale zawsze
![]()
Czyżbyś to Ty był tym, który nie odpowiada na mrugnięcia światłami? :mrgreen: ŻartujęAle następnym razem zaryzykuj...
Pozdrawiam serdecznie - nie zza kierownicy, za to sprzed kompa - ale zawsze
![]()
Teraz jak zostaniesz zauważona to zostaniesz pozdrowiona (hi hi ale mi sie zrymowało), jeżeli zobacze Ciebie to dam znać o sobie, wrazie czego kolor mojej alfy to granat a reszte widac przy opisie Pozdrawiam
W takim razie rozglądam się od dziś jeszcze bardziejSprawiłeś mi uciechę tym rozpoznaniem - Wielki Brat czuwa
Mam nadzieję, że też nie da zginąć. Pozdr.
![]()
No to ja teraz czekam na rozpoznanie dla ułatwienia podam - posiadam podkładki pod tablice i naklejke AlfaClub na tylnej klapie z pierwszego mojego forum![]()
A czasami koleżanka wczoraj wieczorem ni była na Gryfinie ?![]()
bo widziałem jakąs 155 było ciemno wiec się zbytnio nie przyjżałem...
No w Gryfinie to mnie nie mogłeś spotkać. W zasadzie jedyne miejsce poza moją wsią z dnia wczorajszego to okolice kina Helios, o którym pisałam w innym poście - tak że to Kubas nie ja...![]()
A granatową 146 z podkładkami i nelepą - znajdę!!Choćbym komuś miała dorysować brakujące elementy na jego niezrzeszonym wozie :wink:
i anteną CB hehehe :twisted:
hehe Kulka stajesz się legendątak jak stare wilki morskie opowiadają sobie nawzajem że widzieli na morzu syreny, tak Alfaholicy wypatrują czerwonej 155
![]()
Wilki morskie jak już raz ujrzą syrenę czy tam usłyszą jej śpiew, nigdy o tym nie zapominają.... Boże!!! Toż to teraz marcin80 się wkopał.... !!! :mrgreen: (że też ja zawsze muszę być złośliwa wobec siebie...:wink: )
No Kulka żeby przełamać legendę musisz sie stawić na krematorium w tą sobotę o 18.00, jeżeli niewiesz gdzie to jest to pisz wyjaśnimyKuba tak apropo mojej antenki od CB to gdyby nie ona to niewiem czy bym jeszcze śmigał Alfą, pewnie miałbym wiele punkcików na koncie
![]()