Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Temat: proszę o odpowiedź na zadane pytanie

Kulka
    Gość

Domyślnie

Czyżbyś to Ty był tym, który nie odpowiada na mrugnięcia światłami? :mrgreen: Żartuję Ale następnym razem zaryzykuj... Pozdrawiam serdecznie - nie zza kierownicy, za to sprzed kompa - ale zawsze

marcin80
    Gość

Domyślnie

Teraz jak zostaniesz zauważona to zostaniesz pozdrowiona (hi hi ale mi sie zrymowało), jeżeli zobacze Ciebie to dam znać o sobie, wrazie czego kolor mojej alfy to granat a reszte widac przy opisie Pozdrawiam

Kulka
    Gość

Domyślnie

W takim razie rozglądam się od dziś jeszcze bardziej Sprawiłeś mi uciechę tym rozpoznaniem - Wielki Brat czuwa Mam nadzieję, że też nie da zginąć. Pozdr.

marcin80
    Gość

Domyślnie

No to ja teraz czekam na rozpoznanie dla ułatwienia podam - posiadam podkładki pod tablice i naklejke AlfaClub na tylnej klapie z pierwszego mojego forum

KUBAS
    Gość

Domyślnie

A czasami koleżanka wczoraj wieczorem ni była na Gryfinie ?
    bo widziałem jakąs 155 było ciemno wiec się zbytnio nie przyjżałem...

Kulka
    Gość

Domyślnie

No w Gryfinie to mnie nie mogłeś spotkać. W zasadzie jedyne miejsce poza moją wsią z dnia wczorajszego to okolice kina Helios, o którym pisałam w innym poście - tak że to Kubas nie ja...
    A granatową 146 z podkładkami i nelepą - znajdę!! Choćbym komuś miała dorysować brakujące elementy na jego niezrzeszonym wozie :wink:

KUBAS
    Gość

Domyślnie

i anteną CB hehehe :twisted:

Rosik
    Gość

Domyślnie

hehe Kulka stajesz się legendą tak jak stare wilki morskie opowiadają sobie nawzajem że widzieli na morzu syreny, tak Alfaholicy wypatrują czerwonej 155

Kulka
    Gość

Domyślnie

Wilki morskie jak już raz ujrzą syrenę czy tam usłyszą jej śpiew, nigdy o tym nie zapominają.... Boże!!! Toż to teraz marcin80 się wkopał.... !!! :mrgreen: (że też ja zawsze muszę być złośliwa wobec siebie... :wink: )

marcin80
    Gość

Domyślnie

No Kulka żeby przełamać legendę musisz sie stawić na krematorium w tą sobotę o 18.00, jeżeli niewiesz gdzie to jest to pisz wyjaśnimy Kuba tak apropo mojej antenki od CB to gdyby nie ona to niewiem czy bym jeszcze śmigał Alfą, pewnie miałbym wiele punkcików na koncie