czarny, z ciekawosci kliknalem ale widze, ze to nie zadna skora tylko "eko-skora", czyli zwykly syntetyk.
czarny, z ciekawosci kliknalem ale widze, ze to nie zadna skora tylko "eko-skora", czyli zwykly syntetyk.
no wiem o tym:-) ale tylko takie cos mi wyskoczylo na allegro a Maikel chcial koniecznie cos takiego zobaczyc
ciekawe jak to jest spasowane, jak ktos zakupi podzielcie sie zdjeciami i opiniami.
Zaden pokrowiec nie bedzie rownie dobrze sie prezentowal co zadbana I dobrze utrzymana tapicerka.
Zimą może siedzenie na eko tak nie będzie przeszkadzało ale latem w upalne dni na dłuższej trasie to tyłeczek lekko się przyklei...
ale ekologicznie sie przyklei Robert![]()
Już widziałem te aukcję wcześniej tylko byłem ciekawy tak naprawdę jak one wyglądają w 159 w rzeczywistości najbardziej z tych trzech aukcji interesowała mnie pierwsza i nie dlatego że akurat była najtańsza ale wyglądała według mnie najlepiej ,,,,zastanawiałem się też nad inną rzeczą z którą spróbuję się zwrócić do firmy tapicerskiej to znaczy"
-koszt pokrowców z prawdziwej skóry
-oraz czy dali by rady uszyć pokrowce z identycznymi przeszyciami jak seryjne fotele z 159 to by mnie najbardziej interesowało......
wez kup sobie za 1200 caly komplet foteli bo za takie pokrowce to mysle ze tez z ok.tysiaka bedzie trzeba dac
No to na pewno jak mniej więcej będzie cena podobna do ceny foteli to rozwiązanie będzie proste.... tylko w tedy pasowało by wymienić całą tapicerkę a nie tylko fotele żeby wyglądało porządnie....
a tak poza tym da się podmienić w tapicerce drzwi ten element który zaznaczyłem na zdjęciu bo znalezienie boczków drzwi identycznych graniczy z cudem więc łatwiej by było wymienić tylko tą wkładkę tapicerki...
1200 za komplet skórzanych foteli w dobrym stanie ??