Zamierzam kupić na allegro kabel z programem, polecacie jakiś ? Bo w okolicy tylko jedna stacja w której podłączają ale niestety nie chcą robić tego za darmo.
Zamierzam kupić na allegro kabel z programem, polecacie jakiś ? Bo w okolicy tylko jedna stacja w której podłączają ale niestety nie chcą robić tego za darmo.
Bo mam diesla a zdjecie dalem z neta tylko na wzor jaki mam wyswietlacz, bo nie chciało mi się isc do auta robic zdjec.
pozdr![]()
Podbijam posta: czy ktos jeszcze z uzytkownikow 147 115 JTD nie ma opcji komputera w prawej dzwigni? Kolega ma auto z 2004 i tez tego nie ma. Myslalem, ze wszystkie 115'tki mialy opcje komputera pokladowego...
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/700656/15 <-- taki ma wyświetlacz ?
No to chyba wiecej aut nie ma, bo moje tez. Choc mam duzy wyswietlacz, no chyba ze manetki byly wymieniane ale raczej do tego nie dojde![]()
jak masz zegary z dużym wyświetlaczem i nie miga licznik przebiegu, to śmiało wymieniaj manetki i będziesz miał kompa
A jesli miga to co to oznacza? bo kumpel tez ma wlasnie taki problem tylko ze mu miga a mi nie.
Jak miga to trzeba proxy zrobić...
Jakiegoś urządzenia elektronicznego brakuje w aucie.
Albo miał wymieniany licznik i może wcześniej miał licznik z małym wyświetlaczem.
A jaki kolega kaaamilp ma rodzaj paliwa? Spalanie kosmiczne...
Z innej mańki, przy jeździe 90km/h, czyli tak jak Bóg nakazał, pokazuje mi spalanie niewiele ponad 4l/100km. Tankując za jakieś...50zł przejechałem około 75 km (głównie trasa) i dopiero mignęła mi kontrolka (tankowałem prawie z zera). Ale przy lekkim wdepnięciu, w granicach 120-130 km/h juz skakało powyżej 8l/100km.
A i jeszcze jedno. Użytkownicy diesli, skąd polecacie paliwo? Z własnego doświadczenia. Czy to faktycznie ma takie znaczenie? Tankując na stacji znakowanej orzełkiem przejeżdżam znacząco mniej niż na dieslu ze stacji na L (jakby się ktoś przyczepił, że reklama)
Ostatnio edytowane przez Tunc2yk ; 15-11-2011 o 21:02