Pewnie że zagadać, jak najbardziej jestem "za".Napisał Kosiar
Pewnie że zagadać, jak najbardziej jestem "za".Napisał Kosiar
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
no dobra kto ma konto na Lanci ? może by napisał , jeżeli wyrażacie zgodę to ja mogę zagadać na forum fiat Punto polska mam tam konto i chłopaki też są w miare spoko
co do punto i lanci jestem za bo lepiej jak jest wiecej a italiano to italiano![]()
aha to jak w koncu maj krakow a nstepny spot bielsko czy cos..??
Dopisuję się do listy na termin 11 maj 2008, nie chcę tu za bardzo mieszać ale wydaje mi się że do Krakowa na spota przyjedzie najwięcej osób bo jest to najbardziej znane miejsce ze wszystkich jakie tutaj podajecie - sami widzieliście że nie wszyscy mieli czas i ochotę jechać do Ojcowa. Moja propozycja jest taka żeby zrobić spota w tym samym miejscu co 2 ostatnie spoty - nie będzie przynajmniej nieporozumień a dogadać się zawsze można na miejscu w Krakowie
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar,
6. Korczu,
7. Robak#21
8. t.o.mek
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
Ja tez będę.
Oczywiście nie mam nic przeciwko punto i lanci ale jakoś ten pomysł mnie nie kręci specjalnie. punto to był mój pierwszy samochód i nawet nie wiedziałem że ktoś sie nim pasjonuje.
chodzi mi o to ze nie wiem czy to dobry pomysl zeby mieszac marki. Zwłaszcza jak przyjedzie powiedzmy 20 alf i po 3 lancie i punciaki. co innego jak ostatnio bylo maseratti. Taki rodzynek- jest na co popatrzyć
mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie za takie poglady.
mozne gdyby zrobic duzy zlot Made in Italy to było by to wydarzenie. Jak by co to moge przyjechac Ducato
lista:
1. Lopezius,
2. Cichy + Addicted,
3. Alces1,
4. Maffiu,
5. Gopcio + Kosiar,
6. Korczu,
7. Robak#21
8. Mach
dałem temat na klubie punto zobaczymy jak odzew
Ten weekend odpada i najbliże 3 odpadają. Jeżeli nie pasuje wam Maj to może być początek czerwca. Lopezius - wkrótce się zgadam z tobą, daj numer gadulca to napisze, ustawlimy jakiś termin i zakładamy wątek - im wczęsniej tym lepiej. Z mojaxem mam kontakt tak więc luz.Napisał Lopezius
Jakoś nikt nie marudził, gdy jednego razu na spot przyjechało bmw.Napisał ***mach***
Szowiniści.
Gdy tylko będę w Krakowie tego dnia, postaram się zjawic, tym razem bez samochodu (nie, nie sprzedałem go i na razie nie zamierzam - żadna alfa nie da mi tyle zabawy ile daje rwd, a 75 na razie odpada, przynajmniej póki sam na siebie nie zarabiam). Nie dopisuję się do listy, bo pewny nie jestem a i zmotoryzowany nie będę.
![]()
No cóż, Punto też mnie zbytnio nie kręci :roll: , ale Lancia napewno dużo bardziej bo to też niezbyt często spotykana włoszczyzna na naszych drogach.Napisał ***mach***
Zobaczymy jak się temat rozwinie.
Cieszę się że powoli chętni przybywają.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW