Co ty gadasz... na mobile.de stoi, wystarczy kasę wyłożyć... zresztą takie gadanie że nie każdy może jakieś auto nabyć, bzdura! Masz kasę to kupujesz co chcesz.Napisał obserwator737
Co ty gadasz... na mobile.de stoi, wystarczy kasę wyłożyć... zresztą takie gadanie że nie każdy może jakieś auto nabyć, bzdura! Masz kasę to kupujesz co chcesz.Napisał obserwator737
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
ozzy > ty może nie wiesz... oferty z mobile.de to oferty spekulacyjne... nie masz żadnej możliwości iść i kupić 8C mając dowolną ilość $$$$$$ tak aby byc jej pierwszym właścicielem... a tu oprócz samochodu jest jeszcze coś ważniejszego a nazywa się to splendor...
podobnie sytuacja przedstawiała się z F40 czy Enzo - ich też nie mógł kupić (nowych) ktokolwiek majacy zbędne pół miliona euro - oferty w sieci (z cenami o wiele wyższymi) były ofertami spekulacyjnymi...
i jeszcze jedno - dowolna ilość pieniędzy nie pozwala na zakup wszystkiego...
nara
prawda, miłości nie kupisz![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Chcesz powiedzieć, że żadna z 9'ciu 8C, które teraz są wystawione nie są do nabycia? Nawet te gdzie kolesie piszą kwoty i podają koszt transportu? Ja nie wątpię że kilka z nich to podpuchy żeby klient zadzwonił a oni zaproponują coś innego, ale wszystkie?Napisał obserwator737
Tzn: TEJ jak pojadę to nie kupię?
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
koleś , jak cytujesz to rób dokładny cytat a nie wybieraj sobie wygodny ci kawałek...
niczego nie kumasz??????? ceny tych aut są WYŻSZE niż cena oficjalna a odsprzedają je ci ludzie (pierwsi właściciele) którym firma AR przyznała prawo do ich zakupu... spróbuj zrozumieć co czytasz...
kupisz prawdopodobnie każdą z wystawionych...
polecam google , podpowiedź brzmi "Enzo"
znam jeszcze parę innych "rzeczy" przydatnych w życiu których nie da się kupić , jedna z nich to IQ
nara 2
Ja się grzecznie pytam a Ty mi bluzgasz. Mogę wiedzieć dlaczego? Czy moje pytanie było obraźliwe w jakiś sposób?Napisał obserwator737
Tak, zrozumiałem. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie inteligentny, uprzejmy i wychowany... kolesiu.
Ja tak patrze i patrze to wy tutaj sie cały czas kłócicie masakra ale ja w temat nie wchodzę ponieważ szkoda mi zdrowia na kłótnie pozdrawiam![]()
, za młody jestem żeby sie wtrącać w dyskusje starszych
hehe
"co ty gadasz" - tak zacząłeś "rozmowę" ...rzeczywiście grzecznie![]()
nara 3...
Do mnie to mówisz? ja tylko napisałem opinie na temat rozmów tutaj przeprowadzanych i nie wiem oco ci chodzi kurde jestes starszym czlowiekiem odemnie o wiele lat a zachowujesz sie jak dziecko ,pozdrawiam![]()
kurde... kto to napisał , kogo cytowałem ?? zapoznaj się dokładnie z tematem pleaseNapisał ozzy
nie do Ciebie to pisałem tylko do usera ozzy - aby była jasność