Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Temat: Lamborghini Gallardo

Administrator weteran Romeo Avatar ozzy
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Maserati Levante S 3.0V6 benzina

Domyślnie

Cytat Napisał obserwator737
    ...8C to auto dla wybranych , wyznacznik prestiżu , pozycji , nie da się go oficjalnie po prostu kupić
    Co ty gadasz... na mobile.de stoi, wystarczy kasę wyłożyć... zresztą takie gadanie że nie każdy może jakieś auto nabyć, bzdura! Masz kasę to kupujesz co chcesz.
    Jest: Maserati Levante S
    Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

ozzy > ty może nie wiesz... oferty z mobile.de to oferty spekulacyjne... nie masz żadnej możliwości iść i kupić 8C mając dowolną ilość $$$$$$ tak aby byc jej pierwszym właścicielem... a tu oprócz samochodu jest jeszcze coś ważniejszego a nazywa się to splendor...

podobnie sytuacja przedstawiała się z F40 czy Enzo - ich też nie mógł kupić (nowych) ktokolwiek majacy zbędne pół miliona euro - oferty w sieci (z cenami o wiele wyższymi) były ofertami spekulacyjnymi...

i jeszcze jedno - dowolna ilość pieniędzy nie pozwala na zakup wszystkiego...

nara

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

prawda, miłości nie kupisz
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Mieszka w
    Opole
    Auto

Domyślnie

oferty z mobile.de to oferty spekulacyjne... nie masz żadnej możliwości iść i kupić 8C mając dowolną ilość $$$$$$
    Chcesz powiedzieć, że żadna z 9'ciu 8C, które teraz są wystawione nie są do nabycia? Nawet te gdzie kolesie piszą kwoty i podają koszt transportu? Ja nie wątpię że kilka z nich to podpuchy żeby klient zadzwonił a oni zaproponują coś innego, ale wszystkie?

Tzn: TEJ jak pojadę to nie kupię?
    Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.

obserwator737
    Gość

Domyślnie

koleś , jak cytujesz to rób dokładny cytat a nie wybieraj sobie wygodny ci kawałek...

niczego nie kumasz??????? ceny tych aut są WYŻSZE niż cena oficjalna a odsprzedają je ci ludzie (pierwsi właściciele) którym firma AR przyznała prawo do ich zakupu... spróbuj zrozumieć co czytasz...

kupisz prawdopodobnie każdą z wystawionych...

polecam google , podpowiedź brzmi "Enzo"

znam jeszcze parę innych "rzeczy" przydatnych w życiu których nie da się kupić , jedna z nich to IQ

nara 2

Mieszka w
    Opole
    Auto

Domyślnie

znam jeszcze parę innych "rzeczy" przydatnych w życiu których nie da się kupić , jedna z nich to IQ
    Ja się grzecznie pytam a Ty mi bluzgasz. Mogę wiedzieć dlaczego? Czy moje pytanie było obraźliwe w jakiś sposób?

Tak, zrozumiałem. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie inteligentny, uprzejmy i wychowany... kolesiu.

karol
    Gość

Domyślnie

Ja tak patrze i patrze to wy tutaj sie cały czas kłócicie masakra ale ja w temat nie wchodzę ponieważ szkoda mi zdrowia na kłótnie pozdrawiam , za młody jestem żeby sie wtrącać w dyskusje starszych hehe

obserwator737
    Gość

Domyślnie

"co ty gadasz" - tak zacząłeś "rozmowę" ...rzeczywiście grzecznie

nara 3...

karol
    Gość

Domyślnie

Do mnie to mówisz? ja tylko napisałem opinie na temat rozmów tutaj przeprowadzanych i nie wiem oco ci chodzi kurde jestes starszym czlowiekiem odemnie o wiele lat a zachowujesz sie jak dziecko ,pozdrawiam

obserwator737
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ozzy
    ...8C to auto dla wybranych , wyznacznik prestiżu , pozycji , nie da się go oficjalnie po prostu kupić
    Co ty gadasz...
    kurde... kto to napisał , kogo cytowałem ?? zapoznaj się dokładnie z tematem please

nie do Ciebie to pisałem tylko do usera ozzy - aby była jasność

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia