Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Temat: jaka roznica miedzy 4 cylindrowym a 5 cylindrowym 2,4JTD

madtoc
    Gość

Domyślnie

ale się uśmiałam...kabaret neonówka przy Was wysiada

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

Cytat Napisał zonkil90 Zobacz post
    Tak, były JTD 16v 140KM i 150KM, ale były one opisane jak Multi-Jet, stąd moje "m"

A inną sprawą jest to, nieznajomość/nieuwzględnienie szczegółowej wiedzy na temat auta czy też silnika a nieznajomość podstawowych informacji o nim...
    mylisz sie kolego, wersja 140km jtd nie byla opisywana majo mjtd, poniewaz wersja mjtd róznila sie pompa wys. cis. wtryskami i iloscia cykli wtrysków, dla tego np. czesci z jtd nie madaja sie do moztazu w jtd, choc pasuja fizycznie.
    kolego johny88, ja tu nie widze zadnych wycieczek osobistych, grzecznie sobie dyskutujemy, nie szydzimy itad, przewrazliwiony jestes.

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

A widzisz, tego nie wiedziałem... a swoją wiedzę opierałem na Wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_156

cichy2
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał b.piotrus Zobacz post
    A ja to bym się czepił kupca, handlarz, to handlarz- zazwyczaj handluje niemcami i nie ma zielonego pojęcia o włoszkach, a poza tym nadrzędną wartością handlarza jest "zadowolony klient", czyli mówi mu to co klient chce usłyszeć i tyle w temacie- mamy takie prawo i mentalność jakie mamy i z tego względu, to na kupujących spoczywa obowiązek sprawdzenia wszystkiego dokładnie, żeby nie zostali oszukani. A jak kolega kupuje samochód i nie ma nawet tak podstawowej wiedzy jak liczba cylindrów w silniku, to przepraszam, ale na jakich zasadach to kupował, sprawdził cokolwiek przed zakupem w tym samochodzie? Jeżeli na takiej zasadzie jak silnik..., cholera, z tego wynika, że nawet nie zaglądnął pod maskę- tylko sobie życzyć takich kupców- wystarczy sprzedać odpowiedni bajer i kupią wszystko. Kolego jestem niemal pewny, że za kilka dni, tygodni będziesz ją próbował sprzedać na tym forum, bo zapewne kupiłeś zajeżdżonego strucla i ewentualne koszty doprowadzenia jej do stanu używalności, delikatnie mówiąc zniechęcą cię do marki i natchną popularną myślą- "Alfy to psujący się złom", "dlaczego właściciele Alfy nie witają się po południu..." itp...
    Nie boj zaby smiga ladnie. a pod maske zajrzalem, lecz pod obudowa to malo widac,a na kolektor szczerze mowiac nie zwrocilem uwagi :p juz nie wglebiajcie sie za bardzo jak to bylo