o to czekamy na oszerniejsze opisiki wydarzem ze zlotu, az momentami zaluje ze nas tam nie było do konca. Prosze zdjecia wrzucac do albumiku juz jest tam odpowiednie miejsce![]()
o to czekamy na oszerniejsze opisiki wydarzem ze zlotu, az momentami zaluje ze nas tam nie było do konca. Prosze zdjecia wrzucac do albumiku juz jest tam odpowiednie miejsce![]()
(Paula) Gosia szkoda ze nie zostaliscie, było naprawdę super,świetna zabawa ze swietnymi ludżmi.
Za rok napewno będ\zie jeszcze lepiej w iększym gronie alfistów![]()
mam nadzieje ze za rok tez bedzie tyle chetnych zapalenców a moze i wiecej.grunt ze swietnie sie bawiliscie i jestescie zadowoleni
(Marzena) Do dziś odczuwam skutki picia wódkiskręcona noga wciąż boli
![]()
Dziękuję WSZYSTKIM w imiemiu Czechów.Wyjechałem dzisiaj ostatni bo degustowałem się jeszcze piwkiem i bolą mnie plecy od ich poklepywania.Mieli małe obawy przed zabawą bo myśleli że przyjedzie jakaś wrzaskliwa młodzież,ale pokazaliście klasę a oni tylko powtarzali,super,super,super i jeszcze raz super.I ja również WSZYSTKIM bardzo dziękuję za miłą atmosferę.Piotrka przeprowadziłem na drugą stronę ale chyba siadła mu komórka bo nie oddzwonił,albo może siedzi,haha.
Jak kos wie co z Piotrem to niech da znac![]()
Maniek, pytanie z czystej babskiej ciekawosci - w bagazniku go przemyciles?![]()
A może wysadziliście go za inną granicą :mrgreen: i dlatego nie można się z nim skontaktować
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
..sie chlopak nachodził przez te 3 dni![]()
hehe a jakjak lubi to co ale tak sam bez radka idzie pewnie sie załamał ze sam musi isc...