oki![]()
oki![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
No stan moich jest idealny. Pokaż fotę to może zrobimy machniom. Z Czewy do Katowic niedaleko to można gdzieś się w połowie spotkać i robić ewentualny swap.
ok jutro wrzuce bo dzisiaj juz nie bardzo wiec mozna bedzie pomyslec co z tym machniom![]()
Były ładne lampy... albo IN PRO... albo innej tuningowej firmy.. miały albo ciemne szkło albo białe... ale nie były typu lexus... z tego co pamietam to koszt ok 150 euro za komplet + wysyłka
Pozdro
Były dwa typy nie-Lexusów. Clear glass oraz takie jak zwykłe 156 tylko bezbarwne lub czarne.
Tak szczerze mówiąc to jak chcesz je założyć na srebrną Alfę to warto się zastanowić. Ja założyłem srebrne dedykowane Helle do Polo (Polo srebrne rzecz jasna) i wyglądało to bardzo mdło i szybko wróciłem do poprzednich lamp.
o to wlasnie chodzi rzecz gustu co do koloru tych lamp ale i tak jestem zadowolony ze udalo mi sie kupic naprawde "za darmo" novitec
Tzn. jaka cena jeśli można spytać? Jak widać okazje się trafiają![]()
300 zł za taka cene udalo mi sie kupic
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-cen...C22267159.html Moze komus uda sie dogadac i wymienic zwykle lampy za doplata![]()
Natrafile przy przegladaniu allegro![]()
Bo samochód to nie wszystko