Witam panowie co myslićie o tej sztuce::http://allegro.pl/show_item.php?item=2025529368 widzicie coś niepokojącego w tym aucie poza ceną bo wydaje mi się że jest troche przy tania ........
Witam panowie co myslićie o tej sztuce::http://allegro.pl/show_item.php?item=2025529368 widzicie coś niepokojącego w tym aucie poza ceną bo wydaje mi się że jest troche przy tania ........
Na zdjęciach niezgorsza, ma nakładki ze sportpacka na progach ale białe zegary i podniesiony zawias, czyli ktoś ją upiększył, to pewnie dobrze. Zmieniona jest też gałka biegów na Zendera aluminiową. Nawigacja jest a sterowania w kierownicy już brak, może ten kto kupował wiedział że się przyciski wycierają. Klima dwustrefowa, fajnie.
Jedyne co mnie niepokoi to fakt że była holowana, brak jej zaślepki na zderzaku, blachy wydają się proste, na żywo może być gorzej. Felgi przetarte się wymieni jak będzie trzeba.
Myślę że warto obejrzeć, bez jazdy i tak niczego pewnego nie będzie wiadomo.
W razie oględzin można by się podpiąć np. FESem żeby zobaczyć błędy, może ten otwór w zderzaku oznacza coś poważniejszego...
---
Zapomniałem dodać że przebieg może być prawdziwy, chociaż jak kupowałem z Niemiec 3latka z przebiegiem 113kkm jeszcze miałem podejrzenia, to auto jest idealne na duże przebiegi po autobahnach
Ostatnio edytowane przez ArturK ; 02-01-2012 o 13:20
nie wiem czy to dziwne czy nie, ale zauważ, że zdjęcia są zrobione w ten sposób, że na żadnym nie widać lewej przedniej lampy i lewego łączenia błotnika ze zderzakiem...
Masz rację, to że autko jest w porządku wynikało mi z informacji w opisie o braku uszkodzeń. Sprzedawca nie wygląda też na handlarza, od 8 lat ma nieco ponad 100 komentarzy i wystawia tylko 1 autko, po prostu może mu się znudziła po tych 70kkm, ale czujność to podstawa żeby bezsensownie nie jechać.
O ile mi wiadomo zadbane 2.4 jtd w sportvagonie sprzedaje maciek2306-156 tylko cena trochę wykracza poza Twój budżet.
Witam panowie czy morze mi ktoś podpowiedzieć jak rozpoznac gdy koło dwumasowe jest uszkodzone prosze o podpowiedzi i dziękuje.........
Panowie podpowiedzcie jak rozpoznać padające koło dwumasowe............