więc tak dostałem informacje od sprzedawcy, że dysponuje delikatnie innymi siłownikami tj. długość 280mm skok 100mm i siła 630N. Chyba zamówię dwie sztuki i sprawdzę czy działa![]()
więc tak dostałem informacje od sprzedawcy, że dysponuje delikatnie innymi siłownikami tj. długość 280mm skok 100mm i siła 630N. Chyba zamówię dwie sztuki i sprawdzę czy działa![]()
Born to be wild.
steever podaj dane silownikow jaki producent itp
grzdylu podaj linka do aukcji jak sie okaze ze pasuja i dzialaja - mysle że chetnych było by więcej bo otwieranie klapy bagaznika w 159 to jakas porazka...
A jesli to tylo silownik to montaz powinien byc dziecinnie prosty
http://allegro.pl/show_item.php?item=2013970898
gość mi powiedział, że 500N powinny starczyć bo to będzie po 12kg większego udźwigu na siłownik czyli łącznie 24kg powinno wystarczyć, żeby podnieść klapę. Podjadę do niego jakoś w przyszłym tygodniu i wezmę parę tych 500N i przetestuję.
Born to be wild.
nie te z linka to są identyczne jak te które mamy w autach. Zapytałem go czy ma jakieś mocniejsze ale o podobnych wymiarach i powiedział mi, że może mieć o sile 500N. W przyszłym tygodniu zamontuję i powiem czy działa
Born to be wild.
A co pozostanie zrobić właścicielom wersji SW... przerobić na sedana![]()
Ja twierdze ze nie zadziala,klape i tak bedzie trzeba kawalek uniesc wiec zadnego pozytku,ale zobaczymy![]()
misiu 700 setki zadzialaly - patrz kilka postow wyzej. Cena jednego silownika do 40 zlotych. Jesli 500 bede za slabe zawsze mozna sprobowac mocniejszych. Zobaczymy jak grzdylu zrobi test z 500tkami.