Zobaczymy.. choć metoda nakładania na wierzch, którą wrzucił drift-r przy dzielonej formie może i byłaby nawet lepsza.. tylko sporo z tym zabawy, ale efekt myślę całkiem zadowalający..![]()
Zobaczymy.. choć metoda nakładania na wierzch, którą wrzucił drift-r przy dzielonej formie może i byłaby nawet lepsza.. tylko sporo z tym zabawy, ale efekt myślę całkiem zadowalający..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
jeśli chodzi o taki pakiecik do 166 FL to także bym był zainteresowany, kwestia ceny.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Poziom cenowy allegro to nie będzie niestety, ale za to jakość też z innej bajki.. a klub ma porządne rabaty, więc myślę, że ceny będą do zaakceptowania..![]()
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
A ceny które widnieją na stronie AutoDS np. za body-kit to jest wersja surowa wysłana w paczce do lakierowania?
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Tak oczywiście.. choć AutoDS oferuje też opcję lakierowania jak pewnie widziałeś.. ale to raczej dla krajów, gdzie mają 2-3 krotnie wyższe stawki za lakierowanie.. tu lepiej sobie polakierować w jakiejś dobrej lokalnej lakierni, ryzyko uszkodzenia w transporcie czy nie idealnego dopasowania koloru jest niepotrzebne.. a niestety niektóre kolory zmieniają deko odcień..
Oferta AutoDS z rabatami 30-40% dla Alfaholików jest tu, 166 jeszcze tam nie ma.. - http://www.forum.alfaholicy.org/czes...dla_klubu.html
Taki body-kit Zendera do 166 będzie Plug&Play jeśli chodzi o montaż?
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Czekam na pakiet do 166 FL bo i tak mam przód i tył do malowania, dzięki życzliwym sąsiadom.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ogólnie będzie montowany jak oryginał Zendera.. czyli dokładki i spoiler na klej, a progi kilkoma wkrętami.. Jeszcze trochę chcemy zmodyfikować montaż progów do podwozia, żeby była możliwość korygowania łuku.. ale to już jest obmyślone..
Generalnie, dostajesz.. lakierujesz.. montujesz.. bez kombinacji.. poprawiania.. wiercenia jakichś otworów montażonych itp..
Witam
prawdopodobnie bede mial do sprzedania oryginalny pakiet zdjety z mojej 166 - przod,tyl,progi,bez lotki na bagaznik.
Na 100% potwierdze we wtorek.Zanim go wystawie na ebay chce go zaoferowac w klubie bo wiem ze jest duze zainteresowanie.Problemem moze byc wysylka poniewaz bedzie szedl z UK takze trzeba wziac pod uwage koszt przesylki.Jeszcze nie mam konkretnej ceny ale minium to Ł250,ostatni jaki poszedl na ebay'u byl za Ł350 z lotka.
We wtorek dam znac.
Pewnie samej przedniej dokładki byś i tak nie sprzedał.. bo byłbym pewnie zainteresowany.. Wysyłka faktycznie może być kosztowna z UK, bo gabaryty paczki będą duuuże..