A w mojm przypadku było inaczej to żona namawiała mnie na AR.Kupilem 156 SW i nie zamienił bym na żadne inne
A w mojm przypadku było inaczej to żona namawiała mnie na AR.Kupilem 156 SW i nie zamienił bym na żadne inne
Mam na oku AR 156 SW 2.4 jtd ..chciałem zapytać czy masa tego silnika generuje jakies zwiększone koszty napraw ?... chodzi mi o to czy zawieszenie częściej pada niż np w 1.9 ?..
Ostatnio edytowane przez Artur75 ; 01-02-2012 o 16:21
Wtedy jak się zapytałem to pisałem ja (syn) a teraz się pytał mój tata i chyba nie przeczytał tamtego postu![]()
![]()
Ponawiam temat.
A powiedzcie czy przebieg ok 190tys przy silniku 2.4 JTD 20V 2003r to dużo ?? I czy wszystko będzie GITES czy też zacznie się sypać![]()
musisz uważać,bo przy tym przegiebu mogą Ci odpaść tylne lewe drzwi...![]()
Patrzyłem ale na razie się trzymają![]()
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
Ma ktoś jeszcze jakąś opinie na ten temat ?
no chłopie co mamy Ci napisać? Mamy rozłożyć karty,czy w kule spojżeć? Jeśli to faktyczny przebieg i poprzedni właściciele obchodzili sie z nim odpowiednio to według mnie żaden przebieg. Znam fury co mają prawie 300tysi i chodzą jak zegarek,a oglądałem z przebiegiem 200tysi i silnik pracując krzyczał: 'spuśćcie mi olej i dajcie umrzeć...' ale w praktyce pewnie ktoś zapomniał dodać 1 przed tymi 200tyś![]()
Według mnie to ten właściciel obchodził się z nim jak trzeba , wymieniał wszystko i wgl.
Witam serdecznie!
Od 4 lutego 2012 jestem posiadaczem A-R 156 1,9 JTD. Chciałem kupić kolejną "Madzię" , ale koleś nie dowiózł jej i padło na Alfę za namową żony... i jakoś się bujamy autkiem. Jest Ok!!!!!!![]()