Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Temat: Alfa Romeo 33, czy to Imola?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Cuore_Argento
    Mieszka w
    WJ
    Auto
    33 1.7 16v , Milano 2.5 V6

Domyślnie

Całkiem nieźle się prezentuje Remontowałeś silnik czy wsadziłeś coś "nowego" ?

Użytkownik Embrion Avatar darles92
    Auto
    1992 Alfa Romeo 33

Domyślnie

Mam nadzieję, że mnie nie zjecie za taki odkop, ale chyba lepiej tu napisać niż bez sensu powielać ten sam wątek.

Po niemal 3 latach studiów zbliżają się wakacje. Nareszcie jest 'czas i pieniądze' by zająć się Alfiką co nieco.
    Po kilku tygodniach hulania 33ka, stwierdziłem, że nie podoba mi się praca układu kierowniczego. Wybrałem się na stację diagnostyczną w punkcie sprzedaży Fiata.

Wyniki: Usterek jako-tako nie stwierdzono, jednak jest lista "mocno zużytych" części którymi należy się zająć. Największym problemem jest mocno 'zjechana' przekładnia/maglownica.

Posiada ktoś takową na sprzedaż... pytam tylko tak orientacyjnie, bo może okazać się, że wystarczy regeneracja mojej obecnej.

Może na reszcie będzie trochę wolnego czasu na 'zabawę' z 33. W międzyczasie, w trakcie tych 3 lat przerwy, miałem okazję pojeździć różnymi innymi samochodami (w tym 2ma Alfami) ale żadne nie dało nawet cienia przyjemności z jazdy jakiej dostarcza ten 'nieco większy gokart' jakim jest AR 33.
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	alfa - Kopia.jpeg
Wyświetleń:	107
Rozmiar:	49.7 KB
ID:	169576