Ale sie dzieje noBo kurde zrezygnuje ze slubu i zostane sam na sam z Bella haha
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:15 ----------
Ogarniemy to jakos![]()
nie pękaj Tomek na moją belle możesz liczyć mam bliżej do Ciebie a odcioł mi się dostęp do gnojówki i teraz tankuje werwe a tak było fajnie 3,50/L![]()
Witam wszystkich. Chciałem ja i moja narzeczona Beata przypomnieć, że już niedługo nadejdzie Nasz Dzień;-)....a mianowicie 25-08-2012 r.Wiemy , że w tym samym dniu jest wesele Prestona i Marty, ale mamy nadzieje, że chociaz kilka ALF sie zjawi...sami oczywiście też bedziemy jecha Alfądla każdego oczywiscie flaszeczki
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
no to teraz pytanie kto wiecej dajepreston czy kwachu ( btw kwachu przestales sie wychylac na orszakach?
) hahahhaha
Nowa praca to i czas teraz ciezko znalesc na jakies wypady niestety;/. No to nie wiem panowie jak to zalatwimyMilo by bylo miec kilka Belli w orszaku
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Jestem już od jakiegoś czasu w AlfaClubie, ale teraz nadszedł właściwy czas na to, żeby pokazać się również i tutaj i tak czytając różne posty trafiłem na TwójJeśli masz jeszcze miejsce w orszaku dla mojej Belli to z przyjemnością się zamelduję. Napisz tylko dokładnie co i jak...Jestem z Siewierza/Mierzęcic więc swojego krajana na pewno wesprę
![]()
Dzieki pewnie ze jest miejsceJak masz jeszcze jakas belle z tych okolic to bedzie super
Napiszr szczegoly w tym tyg
A można więcej informacji? Gdzie dokładnie ślub? Trasa przejazdu? Bo też wstępnie zadelkarowałem się na orszak do Preston'a ale jeśli u niego ma byc np. 10 alf a u Ciebie 3...![]()
Super!!! Bardzo sie cieszeA wiec tak.. Wyjazd o 13 ode mnie (Gora Siewierskia ul.Górna 16B) czyli tak 12.40 musielibyscie byc u mnie.Blogoslawienstwo itd i ruszamy na Sosnowiec czyli okolo 20 km po Panne Mloda i potem pod Kosciol tez w sosnowcu okolo 3 km od panny Młodej
Potem wrecze wam co trzeba i Koniec waszej pracy
Podam potem moj nr tel zeby w razie czego dzwonic. Góra Siewierska jest to okolica Pyrzowic(lotniska). Czyli kto deklaruje sie na 100% ??.Milo by bylo zebyscie sie jakos podzielili skoro u Prestona bedzie duzo Alf to i u mnie niech jest pare
![]()