Delikatnie to mało powiedzianeNapisał pikero
![]()
Delikatnie to mało powiedzianeNapisał pikero
![]()
rosik wszystko super tylko do mojego jest cieżko opony kupić jakoś mało w tym rozmiarze produkują a do twojego to się rzucać można oponami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Napisał Rosik
dawać mnie tu foty hehehehhe bo nei widzialem z zewnatrz nic tylko ze srodka ....
Jak sie tu zjemcia wstawia. w sensie galeria?
bo cos mie sie nie laduje.
Napisał JAD
Umieść na jakimś serwerku... a później skorzystaj z opcji [img]... chyba najlepiej będzie... Album, jeśli się nie mylę, to tylko moderator musi/może założyć... a to troszkę trwa.... :wink:
Tu jest pare fotek z niedzielnego spotu http://marcin1krol.fotosik.pl/albumy/449502.html więcej nie wrzucałem bo nie było nic specjalnego no prucz gumy ale to tylko dla wtajemniczonych![]()
Czy zdjęcie nr.5 i 6 to bryka Rosika ????????????
![]()
To akurat fura Pikera bo alfa została skonfiskowana przez jego siostrę a Rosika bryka to ta co bryka bo kuby niestety tylko stała (na lewarku lub z owartą maską)
Marcin dzięki, zrobiłem sobie tapetke z jednego zdjecia :mrgreen: Full Wypas :mrgreen:
Zdjęcie 13 wygrywa![]()
![]()
Pikero na zdjęciu wygląda nie źle wczuty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rosik mam nadzieje , że nic Ci w Alfie się nie stało :roll: :roll:
No to teraz musisz wpłacić na moje konto tantiemy za używanie mojej własnościNapisał Rosik
![]()
bo inaczej będę ścigał Ciebie sondownie :wink: :wink: :wink: :mrgreen:
Pikero na foto nr. 13 wygląda jakby chciał uciekać przez okno bo niewie gdzie jest ani co robi :mrgreen: