Ja kupilem za niecale 35tys dolozylem tylko 2tys za oplaty i 500 za ubezpieczenie , mam czarny sedan z bezowymi skorami i ksenony !!! jezdze prawie rok i jestem zadowolony , kupuj AR swietna fura![]()
Ja kupilem za niecale 35tys dolozylem tylko 2tys za oplaty i 500 za ubezpieczenie , mam czarny sedan z bezowymi skorami i ksenony !!! jezdze prawie rok i jestem zadowolony , kupuj AR swietna fura![]()
Ja siedem miesięcy temu też się zamknąłem ze wszystkim poniżej tej kwoty. Auto sprawdzone i nie mam z nim żadnego problemu. Z tym, że ja mam jasny brąz skóry w środku. Chyba niektórzy z początku postu ostro przepłacili za swoje sądząc, że trzeba dać nie wiadomo jakie pieniądze, żeby kupić dobre auto.![]()
teraz kupisz auto z salonu i jest do kitu , na auto trzeba trafic .......
sporo jest osob ktore potrzebuja szybko gotowki i zchodza sporo z ceny ... sam ogladalem alfe ta mocniejsza 2.4 diesel za warszawa , bylo kilka osob chetnych , wszyscy mieli czojniki lakieru i wedlug nich auto nie bite i stan mega dobry cena 43tys , co sie okazalo , auto po kolizji , ale elementy byly tak pomalowane ze nalozono tyle samo farby co na pozostalych , teraz cudne rzeczy mozna zrobic ..... dobry lakiernik i reszta i jest pozamiatane ,.
a co myslicie o takim uszkodzeniu,czy to dyskwalifikuje auto?
powiem ci szczerze ze widzialem jak gosc przywiozl auto z zagranicy Audi A4 2008r bylo tak smasakrowane ze szkoda gadac wygladalo jakby je pociag przejechal , po 2 miesiacach auto wygladalo jak z salonu .... w polsce cuda sie dzieja , nasi chlopcy wszystko potrafia .
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
niektorzy mowia ze jak auto nie jest przestawione i nie zgrzebane od silnika to jest dobrze a sprawy wymiany plastikow to rzecz nabyta ....
Gdybym chciał kupić jakiś samochód przeglądałbym masę aukcji aby dowiedzieć się w jakich cenach coś konkretnego można znaleźć . Gdybym rejestrował się na forum Alfy określił bym czy chce 156, 159, GT czy inne modele (ewentualnie jaka karoseria) I najważniejsze. Jeśli miałbym zamiar kupić samochód to wiedziałbym czy chce diesla, benzynę, LPG czy inne wymysły. O awaryjność można dopytać ale jakieś założenia trzeba mieć. Czas spędzony na forum jest wyznacznikiem jaki zapał i chęć poznania marki ma osoba kupująca . Nie mówię, że jestem mega Alfaholikiem i spędzam tu 24/7 ale jak czegoś potrzebuję to siedzę, szukam i czytam. I nie traktuje gościa jak psa - skoro ktoś tak stwierdził. Tylko, że trochę ogarnięcia by się przydało nawet jeśli jeździ/ł VW.
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"