dokładnie, wszyscy chętni mają tam praktycznie po drodze...
dokładnie, wszyscy chętni mają tam praktycznie po drodze...
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Będziemy na MOPieSzwagra(hudyEdd) też poinformuje.
Jestem za pierwszą trasą- spory kawałek A4-kto będzie chciał to sobie pogoni 200 km/h kto nie(czyli ja) pojedzie sobie 140 km/h.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
gonić też nie mam zamiaru, tym bardziej że w związku z EURO można się spodziewać większej liczby tych z kamerami
trasa dla mnie obojętna, do ugadania na MOPsie...
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Czyli zbiórka na MOPS-ie tylko podajcie jeszcze o której ?
My dojedziemy z kolegą - felek14.
Wyjazd z MOPsu o 9.00 wiec chyba chwile wczesniej trzeba celowac zeby byc na miejscu. Pozdr!
Tych z kamerami nie będzie, bo nie chcą płacić za odcinekhe he
ale gonić i tak nie ma sensu, spokojnie do celu i tyle
No to Marcin wszystko ustalił, teraz się dogadać.
Najlepiej by było aby to co Marcin napisał było ciągle podpinane albo dane do 1 postu
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"