tyle negatywnych opinii. zdecydowałem alfe dostała moja dziewczyna a ja jutro ide szukac jakies beemkimoja delikatnie się z furami obchodzi więc trochę pożyje.
brak mi słów....
jeszcze idz na rynek dres kupic![]()
o co k'mon???
ale wkrętka tygrysie![]()
Szczeże... pżeczytałem całoźć... od początku... i... pierwszy raz widze, że ktoś tak sie bólwersuje, bo mu Alfa nie "pali kapcia"... Szczeże... na mnie zrobiłeś wrażenie niedouczonego dresika w ortalionie z białą skarpetą, dla kturego liczy się tylko "palenie kapcia" i jazda do 200... co nie? generalnie skoro ta cholerna Alfa Cie tak bardzo denerwóje, bo szybko ją zajeździłeś, to wruć do BMW, ósóń konto na tym foróm i ić palić kapcia dalej... śmigaj se 200 na godzinę i załóz jakies fajne diody albo leksusy
Pozdrawiam serdecznie, jak będziesz chciał sprzedać auto to daj znać - będę wiedział, którego nie kupować![]()
Czy tylko mnie oczy bolą?
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
no dobra a jak zamknąć ten wątek? powiem tylko tyle że po wymianie przepustnicy auto dostało kopa przy okazji wymieniłem tez cholerny wariator. teraz alfa jedzie 220 pali kapcia jak trza. i co mnie szokuje dużo mniej pali benzyny. powiem tyle. ktoś to auto konstruował nie po to by nim jeździć 30 na godzinę. silnik jest bezawaryjny. a auto sie pięknie prezentuje a bączki lepiej kręci niż niejedno bmw. cóż mogę dodać picujcie swoje autka za dwa złote i jeździjcie nimi do kościoła niedaj boże coś się zepsuje i znów półtoraroku trzeba będzie zbierać na naprawę. a ja będę czerpał radość z mojej alfy garsciiami a nawet wiadrami bo po to jest te auto żeby zbierać zakręty 160 na godzinę na światłach jarać opony na 1, 2 inawet trzecim bigu spod świateł wyjebać niejedną hondę. O!
Pal gume ile wejdzie , bo za miesiąc znowy masz wyjazd do niemiec na szparagi wiec korzystaj z chwili...