Witam wszystkich
Ja również postaram się przybyć na spotkanie, trzeba się w końcu kiedyś poznać.
Witam wszystkich
Ja również postaram się przybyć na spotkanie, trzeba się w końcu kiedyś poznać.
W związku z pytaniami , w niedzielę podam godz. rozpoczęcia i plan spotkania. Cierpliwości
Parkingi mamy dwa , duży i mały. Na dużym pomieszczą się , przypuszczam 30 samochodów. Na małym 10 i będziemy dalej upychać
Duży parking:
Parking mały:
Tak więc Panie i Panowie , zgodnie z obietnicą:
1 Lipiec , godzina 11.00 , zbiórka na parkingu przed Śląską Galerią , w Rybniku mówimy na nią - Carrefour![]()
Wiadomo że lepiej już tam być 15 minut wcześniej niż 15 minut później. Będziemy starać się pogrupować samochody modelami (takie mamy bynajmniej plany). Na planowane miejsce spotkania wyruszamy o godzinie 11.15 max. 11.20. Przemieszczamy się w stronę centrum Rybnika , następnie na największe osiedle - Nowiny , potem nowiutką obwodnicą na Kotwicę. Chodzi o to żeby jak największa ilość ludzi zobaczyła nasze zorganizowanie. Na drodze może nie być kolorowo , więc z góry proszę każdego z was o zachowanie zimnej krwi i uwagę na niedzielnych kierowców
Z uwagi na miasto z największą ilością rond kolumna może się rozdzielić , będziemy się starać wrócić do formacji , tak więc proszę o uważną obserwację samochodów z przodu i z tyłu oraz jazdę jak najbliżej krawężnika (uwaga na felgi) co by inni użytkownicy pojazdów mogli nas wyprzedzić a nie wyklinać
![]()
TRASA PRZEJAZDU - Klik klik
12.00 - 12.30 - przyjazd na miejsce. Wjeżdżamy najpierw na duży parking. Staramy się parkować z umiarkowanym odstępami ale nie za ciasno (z tego co mówił właściciel parkingu , miejsc jest na 32 samochody). Nie blokujemy , zwracamy uwagę na to żeby inni bez przeszkód mogli wyjechać z parkingu. Samochody które się nie zmieszczą , zostaną skierowane na parking mały. Ja i koledzy MaxPK i MacioBA z Lancia Forum , zaparkujemy poza parkingami.
Żaglówkę mamy od 12.00 , tak więc będzie można od razu pływać , proszę się nie martwić , każdy skorzysta. Panów proszę o pomoc Kapitanowi w obsługiwaniu Żaglówki. Grilla rozpalamy jak wszystkich ulokujemy na parkingach , chyba że będzie parcie "na teraz" , wtedy pierwsza lepsza głodna osoba rozpala :-P
Bardzo proszę o skupieniu uwagi na dzieci , w takich miejscach bardzo łatwo o nieszczęście.
Jeżeli ktoś będzie chciał jednak umoczyć cztery litery i być może zaryzykować mandacikiem można wziąć kąpielówki. Dwa kilometry dalej jest osobny zbiornik z plażą , nieco czystszą wodą , ludzie się tam kąpią i z tego co wiem policja nie stwarza. Ale jak już wcześniej wspominałem - "Obowiązuje całkowity zakaz kąpieli" , na każdym ze zbiorników.
Proszę sobie też spisać mój numer telefonu - 513978600 , służę informacją![]()
Ostatnio edytowane przez grodek ; 24-06-2012 o 19:47
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-Wasyl
-George11- tym razem Lucyna pojadymy
pzd.
Jak wrócę na czas z Czechów to też się pojawię.
Tak szybko? Postaram sie byc na czas.
Naszła mnie jeszcze myśl taka, że może warto dac info. lokalnym mediom?
Czy np. organizując grupowy przejazd przez miasto, nie trzeba chociaż powiadamiac policji, bądź urzędu miasta?
Trzeba. Jednak na to jest już za późno. Będziemy jechać zgodnie z przepisami ruchu drogowego.
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu
- majster
- sickboy
- Bartolomiusz999
- bocian
- hitman047
- fire998
- luniuu
- Quattro
- Izane
- grodek
- LKP
- Gene
- b0rsuk
-ROBSON-OKR
-WASYL - chyba jedyny fiacik na spotkaniu
-sebek513 - jezeli zdarze zrobic belle![]()