no widze ze hardcorowe trunki beda rozdawanepreston a marta przejzala na oczy i wie na co sie zgadza ?
![]()
no widze ze hardcorowe trunki beda rozdawanepreston a marta przejzala na oczy i wie na co sie zgadza ?
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
jakbys czestowal winem marki komandos lub bieszczady to bym wpadl.Czerwonej kartki wole nie dostawac bo nie wroce do domu-bede musial pauzowac![]()
Jeśli dobrze pójdzie, to również wpadnę...z czystej ciekawości jak to wygląda
...a i kolega pewnie będzie zadowolony że będzie jedna "bella" więcej
...akurat stoi na polerce i malowanie felg na czarno... To będzie śliczna i gotowa na orszak
![]()
Wszystko się zbiega w jednym terminie...jeżeli mi się uda, i jeśli jest wolne miejsce to być może się pojawię, ale to jeszcze pod wielkim znakiem zapytania![]()
Miejsce sie zawsze znajdzie dla kazdego Alfaholika![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Haha, no na to wychodzi3 klatka po prawej.
Ajdacho, Preston poszło PW do was.
Ok dobra Lotek jak cos to sie odezwe do Ciebie.
A teraz smutniejsza wiadomosc z okazji takiej ze nie mam nikogo kto by mnie zawiozł swoja 159 bede jechał Audi A4 do slubu![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Lipa trochę... Orszak alf prowadzony/prowadzący audi... chyba że się popsuje i na lince![]()