mało istotne kolega ma muła i zero błędów. A podepnij kąpa i przejedź się z prędkością to 130 km, wrzuć parametry i się zobaczy.
mało istotne kolega ma muła i zero błędów. A podepnij kąpa i przejedź się z prędkością to 130 km, wrzuć parametry i się zobaczy.
jacek wrzucil bym ale juz nie mam kasy zeby tak wydawac tu 50 zl tam 50 zl ;] tak czy siak sprostowanie .NIC mi sie nie swieci oprucz czerwonej ikonki poduszek powietrznychz tego co czytalem to jakies zlaczki gowna sie poodlanczaly zreszta mniejsza.Auto ma moc po odpieciu przeplywki zapierdziela i jak ruszam i ponad 130 km/h jak jade podlacze lipa ledwo sie kula na niskich obrotach to tragedia cos jak by blokowalo .Okazalo sie ze jest schipowany tak bynajmniej stwierdzil super mechanik .Potem zobaczylem zaslepke na egr tej rurce ktora idzie do silnika zdjelem zaslepke auto chodzi tak samo jak przedtem nie wiem po co byla ta zaslepka ;p .ZERO bledow na kompie.
na forum jest sporo o egr wiec poszukaj. Tak w skrócie to chodzi o to aby spaliny nie szły do ponownego procesu spalania lecz czyste i chłodne powietrze. I uzupełnij profil o jakim dieslu piszemu
widziałem rurke więc cf2
Ostatnio edytowane przez derebere ; 11-07-2012 o 19:42
alfa romeo 156 1,9 jdi 105 km 2000rok![]()