Jak to w sklepie, co chceszTak jak napisałem prowadnice miał, więc na pewno ma dobre źródła bo obdzwoniłem w ciul sklepów i nikt nie miał.
Jak to w sklepie, co chceszTak jak napisałem prowadnice miał, więc na pewno ma dobre źródła bo obdzwoniłem w ciul sklepów i nikt nie miał.
A ja zamawiam tylko u Amigasa i zawsze wszystko dochodzi o czasie. Raz się zdarzyła drobna obsuwa, ale została bardzo elegancko załatwiona z jego strony. Tak, jak poprzednicy pisali Łukasz ma pewne prywatne problemy i nie są to drobiazgi, więc należy wziąć to pod uwagę. Nie denerwujcie się koledzy, monitujcie, piszcie, bo to uczciwy facet.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
jak dla mnie ma wszystkie w ciągu 2 dni albo na już
nie ma problemu zamówić więcej i zwrócić w ciągu kilku dni te które się nie przydały
itp itd
zawsze na jakiś browar urwę z ceny
jak się zgramy to odbiór osobisty , jak nie to wysyłka nie jest problemem , albo odbiera ktoś inny z forum kto akurat jest u niego
ogólnie krótko i na temat - to jest mój dostawca gratów :-)
puotek
profil - http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/1903.html
GG 9303633
GSM 511 783 811
nikt nie twierdzi że amigas jest nieuczciwy ale postaw się w sytuacji kogoś kto nie ma filterka do wymiany tylko rozebrane auto czekające na graty
i teraz czeka na dostawę czegoś co "zostało nadane dwa dni temu kurierem"
mija 10dni a tego nadal nie ma
auto nadal stoi i blokuje stanowisko
to wszystko są koszty i czas
...
to chyba nawet lepiej dać 10zł więcej ale mieć niż "kupić" 10 zł taniej ale na "kliknięciu kup " zakończyć
przykład dwa :
sponsor zlotu OP
ludzie dostali kwity na pierdoły od niego
i co ?
i jajco
mogą sobie .... wytrzeć tymi kwitami
a organizatorowi głupio jak nie wiem
wszystko da radę wyjaśnić --- tylko trzeba wyjaśniać
a nie pierdzielić że wysłane , nadane jak tak nie jest
ale ok - ja na szczęście nie czekam na dostawę
zgadzam się bo znam temat. 3 paczka i wszystkie graty zgodne i kompletne. nie zdarzyło się jeszcze by coś było nie tak. termin? gdybym miał tak jak bocian piszę auto rozbebeszone to daje rękę uciąć, że Łukasz stanie na bańce a części wyśle. teraz zamawiałem paczkę i też doszła, problemu nie widzę. zawsze służy wiedzą, dobrą radą i ja lepiej trafić nie mogłem. następne graty też od niego będą![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
mojego zamówienia nikt wolno nie obsługuje - a jeżeli już to robi to tylko raz -- ostatni
ale gdbyby tak było to po 7 dniach było by już po moim zamówieniu u tego kogoś ...
Jester - z tą ręką to uważaj - bo Dziaru miał auto rozłożone i czekał na graty ( o czym pisze w temacie ) a gratów jak nie było tak nie ma i jeszcze doszły ściemy o nadaniu paczki = nie masz ręki :-)
a amigasowi zdrowia życzę i rzetelnej informacji dla klientów
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 23-07-2012 o 15:18
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995