PS dopiero w drodze, dzisiaj będę instalował, potem zacznę zabawę![]()
PS dopiero w drodze, dzisiaj będę instalował, potem zacznę zabawę![]()
No kurde, ominęła mnie sesja pod wiaduktem, ughhh :>
Abi, jak fura, turbina poprawiona, jeździsz już?
Marek, na SCAR w temacie o regeneracji turbiny opisałem wszystko szczegółowonie będę się powtarzał, ale w skrócie powiem, że pękł wąż od przepływomierza, dlatego turbina była cała zakopcona. Jestem w stanie ogarniania tematu, myślę, że jutro-pojutrze będę miał autko
Sorki panowie za sytuacje w niedzielę, miałem niespodziewany zonk ze strony Alfki. Przy zmianie biegów na trasie pedał po wciśnięciu nie wrócił do pozycji wyjściowej. Miałem trochę jazdy z powrotem na kołach do domu. Auto odstawiliśmy w poniedziałek do mechaniora, okazał się jakiś dzyndzel co trzyma pedał przy tej sprężynie, która i tak była też do wymiany. Potem wyszło też, że strzela przegub... Także od dzisiaj dopiero cieszę się powrotem zdrowej Belli. Przepraszam jeszcze raz, ale to siła wyższa...![]()
UPne temat
Od środy 08/08 do środy 15/08 mam urlop i będę w CSW...
Co prawda chwilowo nie mam Alfy, ale jak byście coś kroili to chętnie podlecę w wolnej chwili..
- - - Updated - - -
edit: chętnie bym oblukał Alfie MASKa, bo się do takiej przymierzam![]()
Na razie do Świecia się nie wybieram, ale jak chcesz to możesz wpaść do Grudziądza jak będziesz w pobliżu25-30 km w porywach masz.
W razie czego pisz PW![]()
Ja właśnie zacząłem urlop 2 i pół tygodnia, ale niewiele będę w Świeciu, także ja nic nie zorganizuję. Poza tym się naorganizowałem już spotów na jakiś czas![]()
Z tego co widzę to dużo osób będzie miało jakoś w połowie sierpnia urlopy. Może warto zorganizować znów coś w terenie? Np jakieś jeziorko, grill jak za moich początków - Osie, Tleń?![]()
Jak ja lubie tego typu texty Adi.żal ;] Kierownikiem regionu będziesz niedługosorry ale jak widze takie tego typu texty kto ile zrobił i zorganizował to już resztę zachowam dla siebie
A co do wyzej to tak jak Fucel pisaliśmyjestem za jakimś spotem kilkudniowym,albo jeśli chętni są to nad morze można ogarnąć wypad.Ja od 13 mam urlop i planuje KARTUZY i morze wychaczyć wiec możemy ruszać gdzieś
Mask wolne masz czy na weselicho szykujesz sie
co do bramy chyba dam radę ogarnąć dwa wesela 1 dnia
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez radexon ; 03-08-2012 o 22:06
Ja teraz dymam wszystkie soboty nawet, więc będzie ciężko na coś dłuższego.
Co do weselicha, to będę liczył na jakiś orszak złożony z urodziwych Belli, ale o tym założę stosowny temat![]()