Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Temat: Dachowanie

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Magik Zobacz post
    Kur*! Niech się zabijają matoły, jak chcą, ale po cholerę zabierają ze sobą niewinnych ludzi, którzy pewnie mieli swoje rodziny i bliskich? :/
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Użytkownik Alfa i Omega Avatar ishan
    Mieszka w
    Oświęcim
    Auto
    Renault Scenic 1ph2

Domyślnie

szlak trafia jak sie czyta takie rzeczy !! cholerna szkoda ze ci dwaj kretyni z bmw sie zabili !! bardzo zaluje ze gnoje nie przezyly wypadku i nie zostaly po nim warzywami, tak by bylo lepiej, a nie zabrali ze soba jeszcze dwoje niewinnych ludzi

Użytkownik Alfa i Omega Avatar zulek1986
    Mieszka w
    Bystrzyca Kłodzka, Londyn
    Auto
    Alfa 156 1.9JTD 2004r oraz Volvo S90 2017

Domyślnie

Brak slow :-( chcieli sie zabic to mogli sie rozpedzic i walnac w drzewo a nie w niewinnych ludzi... Powinni miec wygrawerowane na nagrobku Tu lezy morderca.. Bo inaczej nie mozna tego podsumowac...

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

Niestety polscy kierowcy mają tendencję do koloryzowania swoich umiejętności za kółkiem. Przecież w Polsce każdy jeździ doskonale i uważa się za idealnego kierowce. Niestety to tylko nasza samoocena, a na drogach codziennie patrzymy na efekty tychże umiejętności
    Dokładnie tak jest.

Brak słów na temat takich po**bów!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar OnanBarbarzynca
    Mieszka w
    Würselen / Niemcy
    Auto
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD (140PS) 2001 r.

Domyślnie

Oboje bez prawka, czasami jeździli sobie autem, czyli mamusia wiedziała jakie rozrywki ma synek, kluczyki musiały być dla idioty ogólnie dostępne, jak dla mnie to matka tego kierowcy jest także spowinowacona z tą tragedią dwóch przypadkowych osób.

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

Co zauważyłem - młodym kierowcom nie pomaga posiadanie szybkiego samochodu. Oni - w przeciwieństwie do np. mojego pokolenia (szalone lata 80') - nie odebrali lekcji pokory na drodze.
    Mój pierwszy samochód to Fiat 126 EL (taki FL 126P ) którym notorycznie wyprzedzali mnie wszyscy wszystkim. Dwa lata tym pudłem na drodze i człowiek nabiera ogłady.
    to jest właśnie jedna metoda dobrej nauki jazdy, druga... wg mnie oczywiście ale ja się pewnie nie znam to jazda najpierw nie swoim autem... wtedy nabiera się respektu bo jak masz swoje auto to je rozbijesz i Twoja sprawa... jak jedziesz nie swoim to myśli się chyba dwa razy zanim zrobi się coś głupiego - ale to może tylko ja tak mam

ja też dostałam nauczkę... bo mi się zachciało "wyścigów" na drodze z kolegą z Audi A3... dostałam po kieszeni to się nauczyłam
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Użytkownik Świeżak Avatar adek28zadek
    Auto
    Alfa 1.9 JTS 2008r, Toyota Aygo Sol

Domyślnie

Jeżu... no wyprzedzał, wyprzedzał. Później się wysrało, a umiejętności brak.
    W miarę długa prosta, gówniarz za kółkiem.
    Coraz więcej idiotów Alfami jeździ na drogach.
    Dowcipy o BMW przestaną dotyczyć BMW...
    Zgadzam się z kolegą w zupełności. Obawiam się tego, że za jakiś czas w 159 gowniarze wpierniczą wieś tuning "optica" i stanie się to co z oplem calibrą (abstrahując jak auto pojawiło się na runku zrobiło na mnie wrażenie) - a teraz............szkoda co się rozwodzić. Po drugie gówniarzom trudno zrozumieć, że zamiast kozaczyć na drodze lepiej zapisać sie na kjs'y i tam pokazać co sie potrafi. Tym czasem zero wyobraźni 2l pod maską i but-MASAKRA
    Pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar Jeż
    Mieszka w
    Stołeczne Królewskie Miasto Kraków :)
    Auto
    156 / 166 / 147

Domyślnie

powiem tak, wczesniej jest skrzyzowanie z osiedla i spod sklepu ktos mogl mu poprostu wyjechac i koles mogl sie ratowac i nie wyszlo. krytykujecie kolesia a ile razy ktos z was mial sytuacje gdzie niemal cudem skonczylo sie bez wypadku ? moze i byl to efekt bezmyslnosci ale czasami przez innego szalence ktos moze skonczyc na dachu.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia