to gdzie sie wkoncu spotykamy ?? pasuje ten parking kolo biedronki ??
to gdzie sie wkoncu spotykamy ?? pasuje ten parking kolo biedronki ??
Jak dla mnie może być parking jak pisze ishan...KwachuGSE też pewnie się ze mną zgodzi bo pojedzie albo za mną, albo ja za nim czego wynikiem będzie nasza obecnośćw proponowanym miejscu
![]()
chłopaki, tyle że spod biedronki macie wylot tylko w strone oświęcimia i musielibyscie jechac na rondo i zawrócic. Może lepiej jak spotkacie się na stacji Arge przy słynnym trójkątnym rondzie przy DK 44. Wszyscy powinni tam trafic bez problemów.
Pochwalę się że parę młodą powiezie Rufik swoją śliczną 166![]()
Hmmm mam blisko to jak bede sie nudzic w domu to dołącze do grupki AR
Wysłane z mojego GT-I9000
[QUOTE=jaboleq;989258]Hmmm mam blisko to jak bede sie nudzic w domu to dołącze do grupki AR
to byś się nudził!!
oj no wylot tak, a rondo jest za 200metrow wiec to chyba nie problem, a kolo arge jest maly ten parking, wiec jak, biedronka czy arge ??
Niechaj zostanie ten przy Biedronie...Przeciez Alfa to nie jakiś amerykaniec i potrafi skręcać.Rondo zatem żaden problem![]()
no to super, czyli spotykamy sie pod biedroną o 11.30![]()
No i patrząc na datę i mój grafik to jednak ja nie dam rady bo się nudził nie będę tylko zapierdzielał w pracy :/
A ja prawdopodobnie będę, akurat mam wolny tydzień (przyjadę z kolegą) a raczej on ze mną jako pilot-ka![]()