haha gwintowane zawieszenie zrobione chyba ze śruby na metry... xd ale... "wszystko działa...to najważniejsze"![]()
haha gwintowane zawieszenie zrobione chyba ze śruby na metry... xd ale... "wszystko działa...to najważniejsze"![]()
Ktoś kto się trochę orientuję w temacie na pewno nie kupi tego paździeża, tym bardziej za taką kasę.
Obawiam się, że będzie licytowało kilka najarańców na koniec aukcji, co zielonego pojęcia nie mają, bo kto by nie chciał alfy "która nie ustępuje porsche" no i spala 10-12l gazu przy dynamicznej jeździe w mieście.
Koleś bazuje na ludzkiej niewiedzy, naiwności i wciskaniu kitu. Co za idiota
Mam nadzieję, że ktoś kto go kupi nie będzie skończonym pierdołą i odstąpi od umowy kupna sprzedaży ze wzg. na wiele niezgodności auta z opisem.
Nie wiem czy to nie jest jakieś nadużycie ze strony sprzedającegoJa rozumiem handlarz który napisze nie palone, garażowane, doinwestowane itp. Ale jawne pisanie nie prawdy i podpieranie się cyframi, pewnie jest na to artykuł.......chyba jest.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Porównuje handlarza do gościa który uważa się za fana motoryzacji a zarazem miłośnika marki.....marki takiej samej jaką my uważamy. I tu zdziwienie, kolego premek napisałbyś że twoja alfa jedzie 250km/godz i pali przy tym 8 litrów benzyny, a pisząc to był śmiertelnie poważny??? I oczywiście dla laika mocno przekonywujący?? Ba...mało tego byś był świecie przekonany że to co piszesz jest prawdą!!
Nie potrzebnie się wywodzę, ale chciałbym zobaczyć portret psychologiczny gościa
ale on nie pisał że pali 8 przy 250 km/h ,było trochę więcej.
Zadzwonię do gościa jutro.. aż mnie skręca ;D a to co tam napisał jest zwykłym kłamstwem i żerowaniem na naiwności ludzi, bo tego inaczej się nie da nazwać.
poproszę o takie trzy sztuki![]()
hmmm, tyle pieniędzy wsadzone w jakieś tuningowe rzeczy, auto jedno z wielu w garażu i koleś zakłada Elpidźi bo nie ma na paliwo...