Z tego co już się rozeznałem, to właśnie w zestawie sprzęgła Valeo brakuje łożyska, trochę to mylące jak ktoś nie doczyta i może niemiło się rozczarować. W moim przypadku można się zamknąć w kwocie 750 + robocizna, chyba że oferta na All.... za 500.
Z tego co już się rozeznałem, to właśnie w zestawie sprzęgła Valeo brakuje łożyska, trochę to mylące jak ktoś nie doczyta i może niemiło się rozczarować. W moim przypadku można się zamknąć w kwocie 750 + robocizna, chyba że oferta na All.... za 500.
Koledzy proszę o pilną poradę!! Czy na schemacie ePER widzicie łożysko oporowe? Przeszukuje sklepy i nie mogę znaleźć łożyska oporowego do mojego modelu, ZAR93700003050241. A czy łożysko oporowe to, to samo co łożysko wyciskowe sprzęgła?
Ostatnio edytowane przez gigi ; 14-06-2013 o 10:39
według mojej wiedzy to jest to samo.
Szukasz sprzęgła, jeśli tak to daj znać, może będę w stanie pomóc.
Dzięki Yeye za chęć pomocy, ale już sobie poradziłem, zrobiłem rozpoznanie po Szczecinie,w ASO i u Mozgi i już wszystko jasne, w tym modelu jest zestaw sprzęgła (tarcza + docisk) i wyprzęgnik (on jest razem z łożyskiem). Kurcze, Mozga dał najlepsza cenę za wymianę![]()