Mam gwarancję, więc niczego się nie boję.
Problem tylko w tym... że zapomniałem od Tomka wziąć stary termostat i jak mi ten padnie, to będę mieć unieruchomione auto :/
Mam gwarancję, więc niczego się nie boję.
Problem tylko w tym... że zapomniałem od Tomka wziąć stary termostat i jak mi ten padnie, to będę mieć unieruchomione auto :/
Wolę wymienić raz drożej i mieć spokój, nie bardzo mam ochotę bawić się i kilka razy odkręcać termostat.Albo ja mam takiego pecha,albo trafiam na jakieś pogwarancyjne, cholera wie![]()
no jak tak mowicie to wymienie goa tak nawiasem to wlasnie przy aucie bylem i sobie zrobilem ten zestaw glosnomowiacy
wejscie na usb ma w sobie czyli muze bedzie mozna z pena puszczac
to chyba sobie odpuszcze wymiane radia
Radio wyciagnałem "forumowskim" sposobem... na gwoździa
jesteście giganci na forum
co prawda moj LG L7 nie odczytuje że urządzenie jest w aucie ale o to sprzedawca mi gadał że chyba tylko nokia więc sprawdze potem z telem mojej dziewczyny
dalej jednak zostają przyciski na kierownicy, z tylu za radie zauwazylem że jak patrząc z góry na radio to pierwsze gniazdo od prawej jest wolne nie mam tam żadnej kostki a wyraźnie jest na to miejsce czy to tam ma iść sterowanie od radia?? Czy moge jakoś sprawdzić czy w kierownicy są kable ?? ktoś to rozbierał już ??
a właśnie tak jeszcze nawiasem mówiąc wczoraj jechałem w dłuższą trasę (około 180km) i było troche prostej a że pare aut się z przodu trafiło to wyprzedzanie to jest bajkalekkim gazem na 5 miałem 180
nie wiem jak reaguje na takie wyprzedzanie i jazde auto fabryczne ale kolega ma 150 oryginalna z tego co mi wiadomo to musiałbym sprawdzic czy ciagnie tak samo czy jednak jest u mnie cos porobione z tym programem i jest tych kuców... przepraszam RUMAKÓW
więcej
fakt faktem że na każdym biegu od dolnych obrotów auto przyspiesza jak zwariowane i mimo suchego asfaltu i zimowych duuuuuzych opon kontrola trakcji mruga jak głupia
spalanie to chba od tej temperatury troche uzaleznione jest bo pokazuje mi 6,5 na trasie a tak 120 leciałem spokojnie
![]()
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 14-12-2012 o 11:06
Tez mam nowy termostat i lekko wariuje bo jak mam 90stopni i włącze na maksa dmuchawe to spada do 80stopni chyba że jadę w przedziale ponad 2tys obrotów wtedy jak tak jak być powinno czyli wskazówka jest na 90. Każde zatrzymanie na światłach wskazówka opada, dodam że dzieję się to przy mrozach -10 i więcej przy mniejszych problemów takich raczej nie ma.
U mnie trzyma 90 stopni, niezaleznie od tego, co sie dzieje. Nawet w duzy mroz. Cos jest nie halo.
ja wyeminilem na Wahlera i juz rok jest OK.Ten ktory zdjeli byl Behr.Jedni mowia ze Wahler jest Ok inni ze padaja szybko.Tak samo jest z innymi firmami
Zostawiam to. Nie mam ochoty wymieniać 3x termostatu.
Hmmmpo takim lekkim namysle i wizycie w policyjnej alfie;D zauwazylem ze maja bardzo ladne te elementy na desce rozdzielczej
u mnie z racji tego ze te plastiki na kierownicy i deska troche sie to tak pobrudzilo (jeszcze nie sprzatalem
a taka juz kupilem
) ale tak mysle ze obkleil bym to ale tylko folia ktora wygladalaby jak szczotkowane aluminium srebrne lub ciemne co wy na to?
zauwazylem tez ze na alledrogo jest folia ktora wyglada a nawet w dotyku jest jak alkantara;D co mi doradzicie?
wiem ze juz tak paru robilo
![]()
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 18-12-2012 o 19:41