Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Temat: Da radę to wyłączyć?

Użytkownik Ogier Avatar stefek
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Auto
    159 1.9 JTDM SW

Domyślnie

Ktoś jeszcze zamierza napisać wielce ironiczny post wiele wnoszący do dyskusji? Gość ma z tym problem, chce to wyłączyć, a wy dorabiacie do tego swoje ideologie ...Żeby tylko sobie posta nabić? Nie masz nic do powiedzenia wnoszącego do tematu to się nie udzielaj, a nie wielkie porady sprzedaj auto czy ładowarka świeci po oczach laserem ... Ogarnijcie się ...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Evo666
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał djstefan Zobacz post
    Ktoś jeszcze zamierza napisać wielce ironiczny post wiele wnoszący do dyskusji? Gość ma z tym problem, chce to wyłączyć, a wy dorabiacie do tego swoje ideologie ...Żeby tylko sobie posta nabić? Nie masz nic do powiedzenia wnoszącego do tematu to się nie udzielaj, a nie wielkie porady sprzedaj auto czy ładowarka świeci po oczach laserem ... Ogarnijcie się ...
    Kolega się nie napina tak przed świętami. Jaki temat takie posty

Użytkownik Ogier Avatar stefek
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Auto
    159 1.9 JTDM SW

Domyślnie

Ja się nie napinam, ale po prostu ciężko mi się czyta takie beznadziejne docinki. Skoro gość o tym napisał, to ma z tym problem, a tutaj pojawia się lawina komentarzy zamiast mu jakoś pomóc (ok, nightpanel się pojawił) to tutaj tylko same drwiny z niego lecą ... Czy naprawdę to forum nie ma więcej do zaoferowania niż użytkownicy tacy jak czary, który do każdego posta musi dorzucić swoje 3 grosze (jestem na forum od niedawna, śledzę tylko niektóre działy i z tego co widzę to 90% komentarzy czarnego nie wnoszą nic do dyskusji).

Forum polega na tym, że jak ktoś ma pytanie to użytkownicy mają mu pomóc a nie nabijać się z niego i jego wyimaginowanych problemów bo śnieżynka go razi, pośmiać się można w tematach do tego odpowiednich, a nie tutaj nabijać sobie po prostu posty. Zrozumcie to ..

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Ja nie wiem co ty z tym nabijaniem postów, osobiscie mam w dupie czy ktos ich ma 1000 czy 25. Temat jest tak irracjonalny ze ciezko zachowac przy nim powage, takze szkoda ze wlasciciel go nie założył w strefie Hyde park a tutaj. Skoro duzo czytasz to wiesz ze jednak ma to forum do zaoferowania duzo i akurat na merytoryke odpowiedzi nie masz co narzekac. Życze Wesołych Świąt i więcej luzu...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

nawiazujac do posta kolegi djstefan znow musze sobie nabic posta.Powiedz mi jedno co my mu mamy doradzic jak sniezynki nie da sie wylaczyc??Niech sobie zaklei albo jezdzi w okularach przeciwslonecznych.P.S.sposob na beznadziejne docinki jest prosty-nie czytaj ich.Odnosnie moich postow-jezeli sa nie na temat itp raportuj sobie i moderator je usunie.Juz bylo tak nie raz.Wesolych Świat i oby na te swieta troche sniezynek spadlo bo cos lyso.

criss
    Gość

Domyślnie

Kurde 4 str. napisane więc wszedłem , myślałem że znaleźli rozwiązanie a tu same dyrdymały prawie samych najmądrzejszych w dziale 159, wstyd żeby takie głupoty pisać. Jak bym wiedział jak koledze pomóc to odpisał bym od razu na pierwszej stronie a tak to nie odpisuje, ale wytrzymać nie można czytając takie głupoty. Bądźcie poważni Panowie albo piszcie głupoty na forum onetowym !!!

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał criss Zobacz post
    Kurde 4 str. napisane więc wszedłem , myślałem że znaleźli rozwiązanie a tu same dyrdymały prawie samych najmądrzejszych w dziale 159, wstyd żeby takie głupoty pisać. Jak bym wiedział jak koledze pomóc to odpisał bym od razu na pierwszej stronie a tak to nie odpisuje, ale wytrzymać nie można czytając takie głupoty. Bądźcie poważni Panowie albo piszcie głupoty na forum onetowym !!!
    Tobie kolego poważny również Wesołych Świąt życzę.
    Ostatnio edytowane przez Evo666 ; 21-12-2012 o 13:33

janio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Powiedz mi jedno co my mu mamy doradzic jak sniezynki nie da sie wylaczyc?
    Nic, po prostu nic - kolega po raz kolejny poczuł chyba jakąś misję, która nakazuje mu odzywać się, czy ma coś do powiedzenia, czy też nie.
    Czy to tak trudno zrozumieć? Jednemu przeszkadza śnieżynka (też tego nie rozumiem, ale nie przeczę, że komuś przeszkadzać może), innemu głośny wydech, a jeszcze inny nie wie jakie zastosować stopery do dywaników - ale chyba właśnie po to jest to forum, żeby zapytawszy o rzeczy nawet najbardziej dziwne uzyskać odpowiedź np. "że się nie da", a nie stek drwin - po raz kolejny apeluję, szanujmy się nawzajem, coś co dla jednego jest oczywiste, dla innego tak oczywistym być nie musi, a odpowiedzi sugerujące swą wyższość, są po prostu żenujące.

Użytkownik Rowerzysta Avatar kamal
    Auto
    Alfa Romeo 159

Domyślnie

To teraz tak zupełnie na serio.
    Tak sobie pomyślałem, że jeśli ta śnieżynka jest takim problemem a nie zależy tobie na tym jaka jest temperatura zewnętrzna to może sobie odłączyć termometr. Tylko nie wiem na ile jest prawdą, że po odłączeniu lub błędnym wskazywaniu temperatury przez termometr, klimatyzacja nie działa poprawnie.
    Poprawcie mnie jeśli napisałem coś źle lub zlinczujcie za głupote.

janio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kamal Zobacz post
    po odłączeniu lub błędnym wskazywaniu temperatury przez termometr, klimatyzacja nie działa poprawnie.
    No, niestety, ale tak